想結識新朋友一齊定期聚會吃喝玩樂談天說地

tszhim
|
我70後,鍾意同人傾吓偈聚下吹水🗣🗣
winpun
|
tszhim 發表於 17-10-6 08:50
我70後,鍾意同人傾吓偈聚下吹水🗣🗣

我呀
333s
|
是..

有時, 生活太弧單。
tszhim
|
有冇興趣留聯絡?可PM 我
jenny215723
|
333s 發表於 17-10-6 09:51
是..

有時, 生活太弧單。

我都係
20150618bb
|
得個幾個?
tszhim
|
儲下儲下便多些啦
333s    發表於 17-10-8 09:13
tszhim
|
PM me if u want to join
333s
|
jenny215723 發表於 17-10-6 11:51
我都係

我很想...
希望1-2住新界西 la。
你的名... 有D似我。

jenny215723
|
333s 發表於 17-10-6 19:30
我很想...

係咩,那就做個好友吧
tszhim
|
Up
Selinaomcheung
|
hello
tszhim
|
👋🏻 hi hi
catfitfit
|
333s 發表於 17-10-6 19:30
我很想...

新界東可以嗎?
333s
|
catfitfit 發表於 17-10-8 01:29
新界東可以嗎?

妳好。 原來你在新界東。 交友, 不限地区的。 怎會不行呢。

全港... 18区, 我也有同學, 舞友, ERB 同學仔。對方各有各忙, 平時學舞時都會見面吹水的。
可能人家並沒冇我孤單掛。

你有什么興趣, 愛好?

p.s 我並非不易相處者的。也不自我中心。
333s
|
tszhim 發表於 17-10-6 18:52
PM me if u want to join

樓主,
有什么愛好, 興趣呢?
catfitfit
|
333s 發表於 17-10-8 09:11
妳好。 原來你在新界東。 交友, 不限地区的。 怎會不行呢。

全港... 18区, 我也有同學, 舞友, ERB 同學 ...

親愛的3s,早已想交你這個朋友了,印象中我們在BK早已答過嗲,興趣嘛……近年有興趣養生、行山、短線旅行……你呢?要腳嗎?鴨舌我!快!
333s
|
catfitfit 發表於 17-10-8 09:43
親愛的3s,早已想交你這個朋友了,印象中我們在BK早已答過嗲,興趣嘛……近年有興趣養生、行山、短線旅行 ...

是呀, 早在BK, 大家都交流過, 至少年以上吧。

真的太好了, 養生、行山、短線旅行 ... 正是同路人。我也是欠腳呀。
我住屯門, 由于參加康体的活動, 迫要全港18区都要識去。我當識下路, 反正我是路痴。
有口在身, 問都問到。

BK 留下我好多足跡, ...

tszhim
|
回覆 333s 的帖子

我其實冇乜特別興趣,鍾意傾吓偈,吹吓水,有乜活動都可以去
tszhim
|
你做乜感覺孤單?有冇返工?
我喜歡與真誠的人交朋友,互傾訴,便不感孤單了