人體工學書檯+椅

mabel_yu
|
有無jm係台灣 or 淘寶買過呢? 可以share下嗎? thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
曲曲
|
mabel_yu 發表於 17-10-6 11:07
有無jm係台灣 or 淘寶買過呢? 可以share下嗎? thx

我買咗呢套

【我剁手都要买的宝贝(法兰芭比A8学习桌儿童书桌可升降桌椅套装小学生写字桌小孩课桌),快来和我一起瓜分红包】,复制这条信息¥E7fq0fnVXkg¥后打开(emoji)手机淘宝(emoji)

mabel_yu
|
曲曲 發表於 17-10-6 11:36
我買咗呢套

【我剁手都要买的宝贝(法兰芭比A8学习桌儿童书桌可升降桌椅套装小学生写字桌小孩课桌),快 ...

請問係咪1398 呢set?? 張椅好似好好咁。請問你用邊間集運落黎,運費太約幾多呢? thx
曲曲
|
mabel_yu 發表於 17-10-6 11:40
請問係咪1398 呢set?? 張椅好似好好咁。請問你用邊間集運落黎,運費太約幾多呢? thx
...

我買時係¥998
當時集咗62.8kg運費$266

mabel_yu
|
曲曲 發表於 17-10-6 14:44
我買時係¥998
當時集咗62.8kg運費$266

邊間集運咁平,可以話我知嗎? thx
曲曲
|
mabel_yu 發表於 17-10-6 14:53
邊間集運咁平,可以話我知嗎? thx

google 點對點,但我亦曾經唔見貨,最後搵返
mabel_yu
|
rw1006
|
mabel_yu 發表於 17-10-6 11:40
...

有冇買到?好用嗎?想買
purplechung
|
mabel_yu 發表於 17-10-6 11:07

已拍定, 1111比尾數, 稍後再報告