自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

littlesister 發表於 17-10-7 00:54
咁又唔趕,減價時買會開心好多架嘛

無錯!等減價!

珍珠宮

王國教室勳章

Zelder 發表於 17-10-6 16:05
轉老細之後竟然搞成咁以前 al fayed 做老細,英國人已唔會去shopping, 變左做遊客生意,估唔到而 ...

你不如check 下人地Harrods 响英國每日做Delivery 係點至講啦

咪又當人唔識啦

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 01:50
無錯!等減價!

唔洗擔心,我都有同樣經歷,上年聖誕,送錯我要訂的手袋,我超嬲,唯有照指示自費寄返比佢地。
樓主,先寫email去cs反映,另外寄回,記得留返郵費單據。
我寫email投訴harrods,講左會退返個'wrong item good send'比佢地,叫佢地盡快退款。唔好期望佢地好快覆你,我等左成個月先覆,跟住我立刻回覆要claim返郵費,因為錯不在我。呢次佢地好快覆我話收到件退貨,仲連同張退款單email比我,係貨加郵費,安樂曬。等係耐左d,起碼肯退錢呀,可能咁岩正值聖誕,所以咁遲先處理。

wcpcelia    發表於 17-10-10 15:13
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

男爵府

leecnine 發表於 17-10-7 02:22
唔洗擔心,我都有同樣經歷,上年聖誕,送錯我要訂的手袋,我超嬲,唯有照指示自費寄返比佢地。
樓主,先寫 ...

真係唔該晒你呀!我今日一收到條貨就send 左email去cs...但佢無覆,聽朝會去寄返俾佢!

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 02:27
真係唔該晒你呀!我今日一收到條貨就send 左email去cs...但佢無覆,聽朝會去寄返俾佢!
...

客氣,有唔清楚,pm再問呀,放心,錢多數退到,不過都要差唔多2個月。
二手市場>>懷疑受騙或不愉快事件張貼區>>睇#1656,騙子andy.ma,賣2手舊計數機$100,騙人9成新,最終delete post 不退錢

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Charlotte_mom 發表於 17-10-6 14:59
嘩!咁差

嘈下啦,二手貨好難收貨,咁都要買家負責咪仲衰過iherbs

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

littlesister 發表於 17-10-7 00:53
等我又睇下先,近聖誕係咪通常會減價
係呀,要買買買

民房

其實我自己做皮藝,就咁睇相係車功有問題,令個袋變型,唔似人用到變型咁,因為啲皮唔對位夾硬車

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

leecnine 發表於 17-10-7 02:22
樓主,先寫 ...

咁漏氣架!
我上次selfridges買左條裙(其實預左90%機會會退,不過唔試唔甘心)。收左一試,唔對路,即退
過兩日已經收到email話會安排退款(即份件佢地已經收到處理緊)。完全唔駛我追,抵讚

男爵府

雨澄_FB 發表於 17-10-7 12:58
其實我自己做皮藝,就咁睇相係車功有問題,令個袋變型,唔似人用到變型咁,因為啲皮唔對位夾硬車 ...

burberry 都咁? 應該唔係...d皮好明顯係用到where 嘅!同埋你睇第三相,個圈係花晒的!

男爵府

leecnine 發表於 17-10-7 02:33
客氣,有唔清楚,pm再問呀,放心,錢多數退到,不過都要差唔多2個月。

剛寄左掛號退返俾佢!咁仲使唔使再email 佢呢?

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 14:21

可以,話今日已退,收到請回覆。記得寫低你個order no.以便跟進。

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 14:21

佢地收到件退貨就通知我,果時我驚追唔返郵費,所以我寄普通,一個袋都用左80蚊,所以先會搆咁耐。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

有時cs唔生性真係好無命
上次報左海外一日團,cs又係唔嗲唔吊。我日日email加online chat炸爆佢

男爵府

leecnine 發表於 17-10-7 14:42

佢地收到件退貨就通知我,果時我驚追唔返郵費,所以我寄普 ...

我寄空郵掛號都用左六十幾蚊!掛號係咪會快d?

子爵府

親子王國15週年勳章

H.O.P.E 發表於 17-10-7 15:37
我寄空郵掛號都用左六十幾蚊!掛號係咪會快d?

會呀,你等收mail啦

子爵府

親子王國15週年勳章

Charlotte_mom 發表於 17-10-7 14:52
有時cs唔生性真係好無命
上次報左海外一日團,cs又係唔嗲唔吊。我日日email加online chat炸爆佢
...

講得岩呀,你急佢唔急,harrods呢單野,都有2,3個唔同人覆我,吹脹。

子爵府

H.O.P.E 發表於 17-10-6 22:08
其實睇相都勁明顯!呢d pouch新嘅係扁的!唔會咁樣!

好明顯係 return 回來既貨,之前有客用過。如果講明係 return 貨其實吾緊要,明買明賣,冇講就係混水摸魚,差

男爵府

leecnine 發表於 17-10-7 15:39
會呀,你等收mail啦

好啦!唔該晒呀!

男爵府

Helllokitty 發表於 17-10-7 15:50
好明顯係 return 回來既貨,之前有客用過。如果講明係 return 貨其實吾緊要,明買明賣,冇講就係混水摸魚 ...

我都覺得係咁囉!真係好過份!擺明就蝦international 客好多都唔想俾錢退!永遠blacklist 呢間嘢!

首頁

尾頁

跳至