自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

plg 發表於 17-12-30 17:52
啱啱上兩個月上深圳睇磚、燈、傢私,要睇質素同價錢,例如買燈淘寶仲平,上去睇款就得,潔具都吾建議,電制 ...

磚,係咪平過香港?

別墅

kmchanbb1 發表於 18-1-30 17:41
磚,係咪平過香港?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

之前係田貝買燈都以為香港師傅識整, 之後又壞火牛, 又話插錯線, 我們攪了很久, 上上落落!!

別墅

plg 發表於 18-1-30 17:46

另外,想問其實依家係大陸買野係咪買咩都係用wechat 比? 磚都係用wechat 比?

別墅

kmchanbb1 發表於 18-1-30 18:16
另外,想問其實依家係大陸買野係咪買咩都係用wechat 比? 磚都係用wechat 比?
...

我用銀聯卡,買磚同買櫈都係比3成訂,運到落香港收貨先比尾數,冇乜野擔心

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

siuba 發表於 17-10-19 12:25
我幾次裝修都親自上大6簡傢俬,我覺得大陸D design靚過hk多多多多聲,hk現成果D好老肚…。
...

有冇相分享吓

珍珠宮

得閒 發表於 17-10-7 16:28
如題,聽人講返大陸買傢私和裝修材料落黎比師父整平好多?有無jm有經驗可以分享?
謝謝!

Yes, 我老公都响內地買,自己揾D低甲醛料,最好有人用過否则c fu都有机会中招

今期都係九(emoji)內地用料

首頁

尾頁

跳至