足球訓練班 兒童

joetreemo
|
想問大家知唔知道 天水圍元朗屯門 有咩兒童足球訓練班 ? 室外

我知元朗有一個室內,想搵下有無室外。小朋友5歲半。

THANKS~
kkmobile
|
安興街 足球場 逢星期六,日, 大約四點至六點
maggiekeung527
|
kkmobile 發表於 17-10-11 10:42
安興街 足球場 逢星期六,日, 大約四點至六點

請問那一個機構?
kkmobile
|

please fb search 精英足球學院, you will find all the detail there.
joetreemo    發表於 17-10-13 10:07
maney_wong
|

我仔5歲,依家喺天水圍公園足球場學緊,喺好細嘅球隊,不過阿sir好有耐性

ck221
|
maney_wong 發表於 17-10-15 13:29
我仔5歲,依家喺天水圍公園足球場學緊,喺好細嘅球場,不過阿sir好有耐性
...

係未甄sir教?
maney_wong
|
ck221 發表於 17-10-16 18:59
係未甄sir教?

KATRINE
|
我仔5歲,依家喺天水圍公園足球場學緊,喺好細嘅球隊,不過阿sir好有耐性

...

係咩名呀?可pm俾d资料我嗎?
maney_wong
|
KATRINE 發表於 17-10-29 11:33
係咩名呀?可pm俾d资料我嗎?

已pm
sandy012
|

...

我都想知,可Pm我,thx
ckslaufy
|

...

可pm我嗎?
qqlun
|

...

Pls pm details thx
joetreemo
|

...

可否pm資料。
LONGAMY
|
joetreemo 發表於 17-10-9 18:05
想問大家知唔知道 天水圍元朗屯門 有咩兒童足球訓練班 ? 室外

我知元朗有一個室內,想搵下有無室外。 ...

3-10岁元朗水邊圍球場逄星期四學 60蚊一堂巴西教練 我兩個仔學緊
Hollyso117
|
joetreemo 發表於 17-11-1 23:16
可否pm資料。

係SPHERE SOCCER ACADEMY 呀
甄sir教緊
https://m.facebook.com/spheresa/

Hollyso117
|
Hollyso117 發表於 17-11-4 12:36

係SPHERE SOCCER ACADEMY 呀

可以上Facebook search 佢地私訊佢地
Search : sphere soccer academy 天水圍
占妹
|
LONGAMY 發表於 17-11-4 04:55
3-10岁元朗水邊圍球場逄星期四學 60蚊一堂巴西教練 我兩個仔學緊

想要詳細資料及聯絡。謝謝你
Hollyso117
|
占妹 發表於 17-12-21 15:56
想要詳細資料及聯絡。謝謝你

https://m.facebook.com/spheresa/

星期六日都有班
皓麟志伟
|
LONGAMY 發表於 17-11-4 04:55

想知
YUKI
|

...

想要資料,thx