埋線減肥

siubb999
|
有無sis去過佐敦徳仁”糖”做埋線減肥?
Pkfa
|
siubb999 發表於 17-10-11 09:38
有無sis去過佐敦徳仁”糖”做埋線減肥?

埋線係提升,收緊
可以減肥?
szeue
|
Pkfa 發表於 17-10-11 17:46
埋線係提升,收緊
可以減肥?

埋線喺某d穴位可以刺激肌肉,好似無時無刻做緊運動感,變相減肥。
siubb999
|
szeue 發表於 17-10-11 20:13
埋線喺某d穴位可以刺激肌肉,好似無時無刻做緊運動感,變相減肥。

無錯,我約左星期六去,不過仲驚梗,好梗張,因為我見有啲人針一次減5-8磅,有啲就完全無反應
kkpretty
|
睇過片好恐怖D針咁粗....
HongV
|
線會溶嗎?
Pkfa
|
szeue 發表於 17-10-11 20:13

中醫黎架喎......
唔係西醫果種埋線喎.....
szeue
|
Pkfa 發表於 17-10-12 18:12
中醫黎架喎......
唔係西醫果種埋線喎.....

係中醫穴位埋線減肥,用蝸牛式埋線。
tangmoon516
|
siubb999 發表於 17-10-12 09:36
無錯,我約左星期六去,不過仲驚梗,好梗張,因為我見有啲人針一次減5-8磅,有啲就完全無反應
...

嘩!即係要好冒險!但有5至8磅又好吸引。記得上黎分享。
Dragonmama2012
|
幾多錢埋一次?樓主有無做完可分享吓?
C.Humphrey
|
樓主做完分享下
ChrisSun
|
...

唔知道可唔可以你反嚟報告一下有冇效?
siubb999
|
各位sis❤️
番尼報告一下先!尋日真係去左徳人堂整了(emoji)本身打算只做局部針,最後割出去做全身(emoji)(emoji)全程驚到震,而加期待梗系咪真係有效果❤️另外應該佢地系搬左新鋪尼,而加環境地方都算光猛企理,價錢系可接受範圍。
Siammama
|
siubb999 發表於 17-10-15 10:20
各位sis❤️
番尼報告一下先!尋日真係去左徳人堂整了(emoji)本身打算只做局部針,最後割出去做全身(emoji) ...

幾錢?埋咗幾多針?
而家痛成點?
BlairHo_2015
|
siubb999 發表於 17-10-15 10:20
各位sis❤️
番尼報告一下先!尋日真係去左徳人堂整了(emoji)本身打算只做局部針,最後割出去做全身(emoji) ...

Jm,想知幾錢同埋做完後的感覺,thank you
siubb999
|
HongV 發表於 17-10-12 10:49
線會溶嗎?

minipinky017
|
幾錢啊,痛唔痛架?
jujufff
|
好耐之前埋過,其實冇咩好驚只會有啲位比較有感覺⋯都係果一下啫!開頭埋3個月都有效成個外型細左個碼。慢慢就唔多覺見效就冇再去,其實都好配合飲食同運動
cinda72.
|
...

一次5至8磅似係用切多過用線喎
mankiki041005
|
Jm 我都想知幾錢呀,thx