請問有無17/18 英藝N1 am class 既媽媽可以交流下

ginginparadise
|
如題, 希望認識下大家, 分享小朋友返學資訊
Bowie0220
|
ginginparadise 發表於 17-10-13 01:07

我仔仔N1A am
Bowie0220
|
ginginparadise 發表於 17-10-13 01:07

大埔區
|
Bowie0220 發表於 17-10-13 15:05
大埔區

我都係大埔區, N1C
Bowie0220
|
ginginparadise 發表於 17-10-13 17:00
我都係大埔區, N1C

你地班有無轉老師呀?
|
Bowie0220 發表於 17-10-14 01:15
你地班有無轉老師呀?

我都係am class ar, 應該無轉, 班主任叫Mr. Ho×××st
你地轉左嗎?
todayfaifai
|
我個仔仔入到將軍澳區 N1/AM
|
todayfaifai 發表於 17-10-23 17:46
我個仔仔入到將軍澳區 N1/AM

你好吖!我係大埔英藝, 大家都係英藝的家長
candsam
|
我係N1B, 都想識下其他媽媽交流下~
|
candsam 發表於 17-11-1 17:27
我係N1B, 都想識下其他媽媽交流下~

你好吖! 你會送小朋友返學嗎? 我每天都送架
candsam
|
回覆 ginginparadise 的帖子

是popo 送的,但我好想識下其他媽媽
maysy8
|
想問下媽媽們大埔英藝得唔得?好多年話麻麻地,阿仔下年n,英藝am收左,家住太和,覺得近近地幾好,但聽到人講麻麻地又心大心細。麻煩各位媽媽比d意見,謝謝
eggcarol
|
maysy8 發表於 17-11-10 13:52
想問下媽媽們大埔英藝得唔得?好多年話麻麻地,阿仔下年n,英藝am收左,家住太和,覺得近近地幾好,但聽到 ...

唔明點解會麻麻地?英藝教深一年,只要跟得上英藝功課其實升小一完全冇問題
|
candsam 發表於 17-11-10 09:50
回覆 ginginparadise 的帖子

是popo 送的,但我好想識下其他媽媽

我有N1A whats app group, 你想jlin ma?
|
maysy8 發表於 17-11-10 13:52
想問下媽媽們大埔英藝得唔得?好多年話麻麻地,阿仔下年n,英藝am收左,家住太和,覺得近近地幾好,但聽到 ...

學術方面係唔錯既, 英同普都以唱歌學習為主, 其他好處係: 無咁內向, 學會自己食野同埋減少偏食情況
不過行政方面有待改善
SerenaCen
|
ginginparadise 發表於 17-10-24 08:51
你好吖!我係大埔英藝, 大家都係英藝的家長

您好啊,我仔係18年大埔N1嘎,想資訊一下你地K1係唔係仲係度讀啊
heimamami
|
SerenaCen 發表於 18-10-10 17:07
您好啊,我仔係18年大埔N1嘎,想資訊一下你地K1係唔係仲係度讀啊

Hi你有冇報其他學校
好難唸的名
|
2 號冬季校服都太大,可以點攪?
褲太長,裡面有哩,真唔明白學校有N班,但校服為何沒有為N班細碼學生而設,現在好頭痛(emoji)(emoji)‍♀️
SerenaCen
|
heimamami 發表於 18-10-26 17:15
Hi你有冇報其他學校

我無啊~唔知報邊間好,支票N班報了名雅同思百德都收左,不過無去,我見好多家長都無報其他學校