求羅振道牙醫介紹人

leowong823
|
我想去做隱適美, 想有介紹人..
請PM我.

感謝各位SIS

leowong823
|
求求幫忙................
leowong823
|
求求幫忙................
pang_ling_ling
|
已PM
michelle9867
|
leowong823 發表於 17-10-18 23:37
我想去做隱適美, 想有介紹人..
請PM我.

JM您好:
點解要介紹人ge?
問吓咋勿介意!
yutochung
|
pang_ling_ling 發表於 17-10-20 11:46
已PM

我都想找羅振道醫生cool牙 可否做我介紹人 請pm我 謝謝
|
yutochung 發表於 17-10-20 12:32
我都想找羅振道醫生cool牙 可否做我介紹人 請pm我 謝謝
已PM
Shekyan
|
介紹會平點嗎?
lingkawai
|
pang_ling_ling 發表於 17-10-20 11:46
已PM
我都想找羅振道醫生箍牙 可唔可以做我介紹人 請pm我 謝謝
|
lingkawai 發表於 17-11-16 15:29
我都想找羅振道醫生箍牙 可唔可以做我介紹人 請pm我 謝謝

已pm
kkkkkl
|
我可以做介紹人,有需要pm我
Ps.下星期去上箍
Berrydream
|
求介紹人 已consult兩個醫生,打算下星期睇埋羅醫生再決定
milkmilk9
|
回覆 pang_ling_ling 的帖子

可以比埋資料我嗎?
mimi0000
|

我想找羅振道醫生cool牙, 可否做我介紹人? 請pm我. 謝謝!
Nic_vy
|

可以介紹我嗎?唔該
hoyee904
|
我覺得羅醫生幾串咀...
有次我話d光刺到我隻眼好痛, 佢話叫我下次自己戴黑超黎
手勢都ok, 但態度真心麻麻
happyonehk
|
回覆 kkkkkl 的帖子

可否為我做羅振道牙醫介紹人呢?
janice1226
|
hoyee904 發表於 18-6-20 15:58
我覺得羅醫生幾串咀...
有次我話d光刺到我隻眼好痛, 佢話叫我下次自己戴黑超黎
手勢都ok, 但態度真心麻麻 ...

我都覺, 佢咨詢個陣好hea, 我都係睇到呢度jm介紹先去睇, 後尾發現bk好多打手 我依家轉左睇另一個牙醫, 解釋詳細清楚,介紹既一樣有折