潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

starz~ 發表於 17-10-25 01:05
可能你唔係要hot items, 我今年跑數跑到氣咳

可能係啦!因為最搶手嘅粉紅色從來都唔係我杯茶
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

LYHG 發表於 17-10-25 14:05
嘩,你真係遇到一超好好好嘅SA, 我都有好似你咁買吓其他嘢,但都係一年2個袋offer炸,但就有2 個SO ...

有兩個SO咁利害
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=forumdisplay&action=list&fid=10533

男爵府

trin527 發表於 17-10-25 20:08
一定會多D chance, 不過shipment幾時到大家都唔知,真睇彩數,所以順便就問下,冇亦只抱小失望便可,因唔 ...

認同,我從來唔會夾硬配貨。每一件都一定係我鍾意同埋會用嘅

大宅

trin527 發表於 17-10-25 14:09
有2個SO咪仲好,spending 200k only?

我無問點計算先會有SO offer,佢哋一定會答得好玄,我自已都唔敢計spending咗幾錢,但都有買吓jewel, 鞋,衫,褸e啲item咁。

公爵府

LYHG 發表於 17-10-26 00:58
我無問點計算先會有SO offer,佢哋一定會答得好玄,我自已都唔敢計spending咗幾錢,但都有買吓jewel, 鞋, ...

我當時個年代要at least 500k - 1m per year, 我有咁多$買磚頭好過,haha, 當時已經冇做野

公爵府

LYHG 發表於 17-10-26 00:58
我無問點計算先會有SO offer,佢哋一定會答得好玄,我自已都唔敢計spending咗幾錢,但都有買吓jewel, 鞋, ...

不過又聼過買咗幾萬蚊,個manager比SO offer,所以冇定律,但更最simple方法一定有就係買買買la

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

謝謝分享

大宅

trin527 發表於 17-10-26 08:22
我當時個年代要at least 500k - 1m per year, 我有咁多$買磚頭好過,haha, 當時已經冇做野
...

yes la, 有時都覺自已好嘥錢咁,e家真係鍾意,用得著先會買。

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

tabbysan 發表於 17-10-26 16:13
係! 以前去銀坐搵相熟SA求其買D嘢有貨就卑offer...今年暑期去要配貨夠數先有,仲要豬頭骨 ...

咪住呀,咁大獲,佢係幾樓架

公爵府

回覆樓主

明天番香港la, 早餐基本buffet我都食唔多,不過只係每日加$20一個人,咁又冇所謂。經過Disney Store見bear bear條公主裙好靚,日本人真好勁,lunch Royal Host again, super taste good n cheap lei, 埋單2500 yen for 2

公爵府

回覆樓主

晚餐阿囡要Toraji,仲有Doctor X睇至愛

大宅

D肉好吸引

公爵府

Raccch 發表於 17-10-27 09:25
D肉好吸引

1300 yen一碟,我叫咗二碟又平又好味

公爵府

trin527 發表於 17-10-27 09:52
1300 yen一碟,我叫咗二碟又平又好味

8日話咁快就過,落咗幾日雨,唔太方便!今日主要去買Mario, lunch 一風堂,一風堂lumine est有1/2 Size noodles 啱我。我都好耐冇搭limousine bus, 4個地點停,40分鐘仲係新宿,攞我命呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

呢個post 正 多靚相睇

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

想問
點解好耐無見樓主出 post??

首頁

尾頁

跳至