跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有沒有18/19英藝將軍澳N1/AM班嘅家長?

希望認識一下大家,分享小朋友返學資訊,謝謝!

民房

todayfaifai 發表於 17-10-23 17:52

我都想入呀!

別墅

將軍澳英藝係新校,不少老師都好young下,大家對佢既質數有信心嗎?我有上佢地既playgroup,感覺唔錯.老師同職員好友善.環境好靚好大.
但最近入門口小路有餐廳開業其後門打開有水漬在小路上,好似唔係好安全.
我仲考慮緊比唔比留位費...

別墅

回覆樓主

我收到全日PN班offer,但感覺新校,老師行政有點混亂,不是太心儀。 (有報埋德寶全日,但仲等緊)

別墅

回覆 todayfaifai 的帖子

我女收到全日班offer,諗住聽日交留位費

大宅

chngy 發表於 17-11-10 18:12
我收到全日PN班offer,但感覺新校,老師行政有點混亂,不是太心儀。 (有報埋德寶全日,但仲等緊)
...

我都係類似情況。 我正在比較德寶和英藝。你最後選了哪個學校?

別墅

mrs.3845 發表於 18-2-13 19:14
我都係類似情況。 我正在比較德寶和英藝。你最後選了哪個學校?

德寶呀

大宅

todayfaifai 發表於 17-10-23 17:52

你買咗校服未呀??

民房

My daughter has attended 2 weeks PN at ZENITH, and their operation is very poor.
She hurt herself 1 week ago which she told us she fell at school with scratches on her face, but no teachers noticed and they replied us no one knows saw this.

This morning when we pick her up at school, we saw that she was unattended all alone crying at the corner at the end of the classroom, without any teachers or helper taking care of her. Teachers were simply shocked and did not know how to respond when they saw us seeing this.

We made a serious complaint to school because our daughter has told us few times she has been left alone but we did not take it serious.

We lost all the confidence to ZENITH

洋房

大仔而家係N1 AM班,10月開始讀。 對學校無乜信心,唔覺得有幾好。好似大家話,新,好亂。但係近屋企,又好唔鍾意德寶既地點,街市隔離成日好臭。讀住先咯,希望學校情況就算唔會好轉都唔好惡化。

首頁

尾頁

跳至