自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我帶咗2kids去玩...
雖然好多人, 仲排咗好耐隊...
但佢2個都好開心呀!!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

大宅

我昨天去咗啦..好好玩....o仔好鐘意
不過係小食部買食物,排咗好耐隊,而且得好少位置,d人坐了又唔走lu...

大宅

阿仔玩得好開心,不過等一個攤位要成30-45mins;臨走見到有洗巴士之旅,好想玩,但又要等45mins,唯有放棄

大宅

原帖由 janetgordon 於 09-2-23 10:51 發表
阿仔玩得好開心,不過等一個攤位要成30-45mins;臨走見到有洗巴士之旅,好想玩,但又要等45mins,唯有放棄

開頭我都諗住排成30-45min, 點知去到排隊,
大約15-20分鐘, 就排到, 都好快...

大宅

我之前都冇排,臨走,差不多5點,話係最後一班洗車之旅,跟住d人一齊行...就上咗車啦...真係好開心lu

大宅

原帖由 csc0728 於 09-2-23 11:18 發表
我之前都冇排,臨走,差不多5點,話係最後一班洗車之旅,跟住d人一齊行...就上咗車啦...真係好開心lu

我3點幾時見到打哂蛇餅,有個女童軍拎住個牌話要等45mins,所以冇排.....其實我係最想玩果個;唯有等下次~

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原帖由 janetgordon 於 09-2-23 11:25 發表

我3點幾時見到打哂蛇餅,有個女童軍拎住個牌話要等45mins,所以冇排.....其實我係最想玩果個;唯有等下次~

唔駛排咁耐架, 我差啲都比佢呃左無排, 但見每一次咁多人一齊, 應該唔駛咁耐, 同埋亞仔又好想去, 所以就照排, 25分鐘已經可以上埋車添, 亞仔不知幾開心

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係呀, 真係一個唔錯既節目, 又有免費穿梭巴士接送, 又不用洗好多錢.
我只買了$30巴士牌及$27小食, 已經足夠玩一日. 玩遊戲仲有摺紙巴士, 我共有三張, 一返到屋企, 囝囝要我即刻摺起, 同巴士牌一起玩, 正 !

首頁

尾頁

跳至