心思思想做埋線雙眼皮

liuliubb
|
我眼皮鬆弛,一邊雙另一邊單有冇jm做過分享下?想知過程同係咪會keep得唔耐好易再dum落黎?
liuliubb
|
liuliubb 發表於 17-10-25 23:22
我眼皮鬆弛,一邊雙另一邊單有冇jm做過分享下?想知過程同係咪會keep得唔耐好易再dum落黎?
...

有冇人做過?
micky320
|
市面上有3點同8點埋線,8點會keep得耐d
同埋唔好去大陸吊 網上太多打手
szeue
|
深圳高醫生實在太出名,根本唔需要打手
micky320
|
事實上大把果個大陸高醫生既失敗個案,身邊都唔少
liuliubb
|
micky320 發表於 17-12-8 00:58
事實上大把果個大陸高醫生既失敗個案,身邊都唔少

鰻魚仔
|
liuliubb 發表於 17-10-25 23:22
...

如果是皮多,唔適合做吊線的要割眼皮

我朋友就是吊左年幾之後跌番落黎,最後都去割左,cut走好多皮,好在整得好自然,冇疤
HongV
|
鰻魚仔 發表於 17-12-9 15:19

我朋友就是吊左年幾之後跌番落黎,最後都去割左,cut走好多皮,好在 ...

你朋友可以給醫生資料嗎?謝謝
鰻魚仔
|
HongV 發表於 17-12-10 01:12
你朋友可以給醫生資料嗎?謝謝

巳pm
HongV
|
鰻魚仔 發表於 17-12-11 08:40
巳pm

luvmon
|

我朋友就是吊左年幾之後跌番落黎,最後都去割左,cut走好多皮,好在 ...

我都有單眼皮既煩惱,請問可以俾醫生資料我嗎?
ktng
|

可以pm醫生資料嗎? thx jm
|
唔好諗太多,我都吊過兩次,的確雙眼皮係勝利既利申:都係深圳做
yankebe1314
|
811022 發表於 17-12-12 16:44
唔好諗太多,我都吊過兩次,的確雙眼皮係勝利既利申:都係深圳做

我想要醫生地址
豬BBBB
|

可以比你朋友個醫生資料我嗎?

mandylau0609
|
回覆 liuliubb 的帖子

三點吊線不錯,幾年前香港做,冇咩腫,冇比人發現!
mandylau0609
|
回覆 HongV 的帖子

補充:千萬不要到內地做,見過幾個朋友做完,好嚇人!
HongV
|
mandylau0609 發表於 17-12-27 14:19
回覆 HongV 的帖子

補充:千萬不要到內地做,見過幾個朋友做完,好嚇人!

我有同事搵高醫生,今個月做既,到目前都幾好,算自然,港幣6000

搞到我都心思思
BlairHo_2015
|
HongV 發表於 17-12-27 14:43
我有同事搵高醫生,今個月做既,到目前都幾好,算自然,港幣6000

搞到我都心思思

咁貴?! 佢做左啲咩呀?
我都係高醫生度整,兩年前,好似$2500人仔咋喎
jessica118
|
身邊啲frd都係深圳做,但係效果麻麻