美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

鰻魚仔 發表於 17-12-9 15:19
如果是皮多,唔適合做吊線的要割眼皮

我朋友就是吊左年幾之後跌番落黎,最後都去割左,cut走好多皮,好在 ...

I want to know more details, can pm me, thx

大宅

fishfish86 發表於 18-3-1 09:38
I want to know more details, can pm me, thx

巳pm大家

大宅

Mikibabzz 發表於 18-2-7 17:42
4年前係深圳搵高醫生吊雙眼皮,3年咋就鬆哂,我上年年中再重新整過,係香港整,個醫生先話我隻眼係眼肌無力 ...

Hello!請你pm我邊度整ok嗎?因為我都需要整,唔該曬(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

4年前係深圳搵高醫生吊雙眼皮,3年咋就鬆哂,我上年年中再重新整過,係香港整,個醫生先話我隻眼係眼肌無力 ...

可介紹醫生給我嗎?

禁止訪問

開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

可以pm醫生資料嗎?thanks jm

大宅

我朋友就是吊左年幾之後跌番落黎,最後都去割左,cut走好多皮,好在 ...

可以pm 醫生資料嗎?thanks jm

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

想要醫生資料,想問下整左幾錢呀?

大宅

Pls pm me price and details, thx

大宅

育兒性格勳章

Any details

禁止訪問

大宅

回覆樓主

我本身雙眼皮唔使整,純粹好奇問下,埋左線如果埋衰左,有冇得返轉頭?例如拆線?定一衰左咁就一世

大宅

hazel.w 發表於 18-3-6 23:41
如果經濟許可既話都建議香港整,大陸好危險啊,香港點都安全d,始終双眼跟你成世,吾慳得。我知道有個香港 ...

可否介绍醫生

別墅

回覆 鰻魚仔 的帖子

可否pm我醫生資料,thanks

別墅

Can u pm Hong Kong Dr. pls ?

大宅

可以pm醫生資料及價錢嗎? thx

大宅

鰻魚仔 發表於 18-3-2 18:25
巳pm大家

我都想要資料喔,謝謝你

大宅

hazel.w 發表於 18-3-6 23:41
如果經濟許可既話都建議香港整,大陸好危險啊,香港點都安全d,始終双眼跟你成世,吾慳得。我知道有個香港 ...

請問可否比資料我,謝謝你

大宅

ikokam 發表於 18-2-7 15:49
因有JM介紹我做微創3800,比普通的貴 同我爬過文同資料 都覺得比較好。
同依家人民幣升左好多, 我用HKD兌人 ...

請問可否PM資料比我嗎?另外微創是否等同割雙眼皮效果?是否永久的嗎?謝謝!

複式洋房

回覆樓主

我今日上咗去揾高醫生吊眼線,佢一開波就叫我開眼頭,咁我當然唔制啦,我只做韓式吊線加微創抽脂,一共人仔3000
我上網做research見好多人話打麻醉超痛,咁高醫生真係幾好手勢,麻醉打眼皮位好似蟻咬咁咯,過程15分鐘超快手,比我想像無咁腫,但我有抽脂應該會少少瘀
環境方面係一間小手術室咁,初初我係有啲緊張,但訓咗晌到阿高醫生又無晌出面個時咁cool,都好nice
你叫我返大陸打botox或透明質酸我就唔敢啦,但吊眼線一定要揾個手勢純熟嘅,咁高醫生一日吊咁多個,真係超快同好手勢,我覺得想吊眼線嘅sis可以揾高醫生

首頁

尾頁

跳至