屯門迦南幼稚園

Evamama1221
|
迦南幼稚園黎緊會係景峰開,仔仔岩岩好可以報18-19 k1,咁多位媽媽點睇新校?

十五十六報唔報,怕佢係新校運作唔好,但係迦南普遍又名氣大,希望對第時報小學有幫助,有冇媽媽知迦南既教法同方針係點?小朋友讀書開唔開心?
Fan0129
|
我都想知 但校舍應該唔大
NatalieTY
|
Evamama1221 發表於 17-10-29 21:33
迦南幼稚園黎緊會係景峰開,仔仔岩岩好可以報18-19 k1,咁多位媽媽點睇新校?

十五十六報唔報,怕佢係新校 ...

LaiiC9
|
我都想知...黎緊要報出年K1..

唔知有冇媽媽報左今年讀?
iirisfantasy
|
同問~準備報K1
imminnie
|
報咗今年9月k1都冇消息
Kaman0520
|
請問有無小朋友依家讀緊呢間學校?
上網見無人講呢間學校
joannelai930
|
Kaman0520 發表於 18-10-6 00:32
請問有無小朋友依家讀緊呢間學校?
上網見無人講呢間學校

我日日經過,學校都未有學生出入
Kaman0520
|
joannelai930 發表於 18-10-6 16:21
我日日經過,學校都未有學生出入

姐係未收生?
joannelai930
|
Kaman0520 發表於 18-10-6 16:24
姐係未收生?

學校應該未搞掂
Kaman0520
|
joannelai930 發表於 18-10-7 07:44
學校應該未搞掂

咁奇怪...星期一打去學校問下先
lazyee520
|
Kaman0520 發表於 18-10-7 09:01
咁奇怪...星期一打去學校問下先

岩岩入去迦南網頁睇下 發現終於批左辦學証
仲可以開始報告 仲可以下載報名表
Kaman0520
|
lazyee520 發表於 18-10-8 17:38
岩岩入去迦南網頁睇下 發現終於批左辦學証
仲可以開始報告 仲可以下載報名表
...

其實我之前都見到佢有下載報名表..
但係就冇其他人講過呢間學校
露菲亞
|
依間學校新開,未有學生,未開放,又未批參加免費優質學習計劃,咁又點會有人講佢呢?(emoji)(emoji)
Kaman0520
|
露菲亞 發表於 18-10-11 23:51
依間學校新開,未有學生,未開放,又未批參加免費優質學習計劃,咁又點會有人講佢呢?(emoji)(emoji)
...

明白但而家都開始收生~~唯有報埋睇下點
kayla.shan
|
收到電話,可以報名喇