網上訂購尿片

MVlove0908
|
想問有無媽媽知道邊度可以網上訂購平既尿片丫~心水係Merries既~

唔該曬~
zixiwong
|
你去呢度訂,最平!我每次喺訂1-2箱就會更平又有得送貨!http://www.babypowershop.com
MVlove0908
|
zixiwong 發表於 17-11-1 00:19
你去呢度訂,最平!我每次喺訂1-2箱就會更平又有得送貨!http://www.babypowershop.com
...

唔該曬你丫~~
siu_yan0308
|
呢個網站訂唔抵,好似花王咁門市自取要115蚊一包仲要係普通裝,如果你有興趣既我可以pm你
MVlove0908
|
siu_yan0308 發表於 17-11-13 17:05
呢個網站訂唔抵,好似花王咁門市自取要115蚊一包仲要係普通裝,如果你有興趣既我可以pm你
...

好丫~可以pm資料俾我嗎?唔該曬~
siu_yan0308
|
已經pm左你
misham
|
pm me pls
imacphone
|
可以pm埋我嗎?
bearxxr
|
回覆 siu_yan0308 的帖子

可以pm我嗎?唔該晒!
leekungtse
|
Pls pm
novboy
|
siu_yan0308 發表於 17-11-13 17:34
已經pm左你

Pls pm
echoli1226
|
可以pm我嗎?
cissy1101
|
siu_yan0308 發表於 17-11-13 17:05
...

Ple pm me thx
Fionhohoho
|
...

Pm me pls
kayiiiiu
|
...

pm me please :)
hildachanchan
|

PM 訂平片!唔該曬
Manmanwai
|
...

Pls pm
Milkpcm
|

Pm pls🙏🏼🙏🏼
canilu
|
我之前係babyconcept(好似係禁串).....
Tinny
|
...

麻煩pm我吖,thanks