潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我上次仲嬲 訂左個dyson風筒 係準時到嘅 但無人響屋企簽收 照擺響我家門口就算 送貨前半個鐘打比我 我叫佢擺響看更度但送貨阿叔cut我線 搞到我心掛掛放晒班friend飛機趕返屋企 如果有人拎走左 佢地實唔認數啦

男爵府

間公司玩野啦,我係派屋企,要求晚上送,佢就話就吾到,一定要日間送,叫我轉去7仔,我話我幾件貨過萬蚊,送7仔吾見左邊個負責?直頭離譜,買萬幾蚊野,要自己去攞,我說我要去Selfridge 投訴,要佢地一定要就我時間送上門,他們才肯同我約時間,有乜理由商業地點就晚上送貨?住宅區就日頭送?分明就係吾想派,局我們去7仔攞,我打上去鬧左好耐

子爵府

ccccchole 發表於 18-10-28 13:38
唔該哂

大宅

wksin 發表於 18-10-28 13:56
間公司玩野啦,我係派屋企,要求晚上送,佢就話就吾到,一定要日間送,叫我轉去7仔,我話我幾件貨過萬蚊, ...

我上次係夜晚十點半南亞人士送貨,超級無禮貌!無簽收,見人話收貨就走咗!呢間都唔知咩公司嚟嘅!

男爵府

我地要寫多d 投訴去SF, 等佢知道會無生意。

子爵府

wksin 發表於 18-10-28 14:05
我地要寫多d 投訴去SF, 等佢知道會無生意。

我上次訂咗對RV送公司,叫佢地6點前送到,點知6點幾先到receptionist 都走咗,之後call 我就咁放receptionist desk... 我都驚咗成晚,第二朝早d返工

伯爵府

wksin 發表於 18-10-28 13:56
間公司玩野啦,我係派屋企,要求晚上送,佢就話就吾到,一定要日間送,叫我轉去7仔,我話我幾件貨過萬蚊, ...

我見住宅晚上送架

男爵府

007~sa 發表於 18-10-28 19:48
我見住宅晚上送架

但佢話安排吾到

男爵府

見到上年開既post俾人推番上黎⋯

今年我都同幾個朋友都夾左SF+(如果要我自己一個俾4百幾買d咁既服務,真係唔會續)
近期買左幾次,送貨既時間愈黎愈慢
以前七日,而家要十日!
上次都係南亞人士送貨,勁冇禮貌
我通常買makeup野多,唔敢買太貴既野
呢間公司好冇交帶,隨時寄失!

大宅

請問吓嗰送貨skyxxx個customer service 電話係幾號?
佢哋又係話二次聯絡唔到我,但根本我無missed call,分明講大話!而家唔知點攞番啲貨。

男爵府

marinabay 發表於 18-10-28 21:08
請問吓嗰送貨skyxxx個customer service 電話係幾號?
佢哋又係話二次聯絡唔到我,但根本我無missed call, ...

+852 23712685

大宅

wksin 發表於 18-10-28 21:44
+852 23712685

果個電話一直無人接聽,然後飛去留言,又話留言信箱已滿。由4/12出貨,寄到過嚟9/12之後一直無update, 話聯絡唔到收貨人,根本上一個電話都無打過嚟!叫selfridges CS跟,佢只話9/12聯絡唔到我。而家11/12,9號聯絡唔到,咁10號11號呢?呢間courier用過都怕怕,之前在Next買嘢又係用Skynet, 又係件貨到咗香港一個星期都無下文又無人聯絡我。

大宅

我都仲未收到貨,仲要係23/11訂/_\
有冇人試過最後收唔到件貨

大宅

我剛向selfridges投訴呢間嘢,希望其他受害人都向selfridges反映吓呢間courier嘅服務,就算轉唔到第二間速遞,都起碼比到壓力佢改善吓

子爵府

聯絡到佢都冇用,試過要求某日某時段派,結果冇跟到又係夜一夜先送來,有試過叫放保安度,完全冇理突然突然送上屋企

民房

有冇人試過寫住delivered,但根本冇收過
black friday買的到而家。。

大宅

ccccchole 發表於 18-12-11 21:13
我都仲未收到貨,仲要係23/11訂/_
有冇人試過最後收唔到件貨

我試過!
十月order 到而家都未收到,前幾日打去Skynet 話已經Selfridges 要求寄返俾佢地Selfridges已經收到個parcel但又唔refund!customers services 話forward 去refund 嗰邊,之後就冇哂聲氣

大宅

marinabay 發表於 18-10-28 21:08
佢哋又係話二次聯絡唔到我,但根本我無missed call, ...

My situation is exactly the same... multiple orders from October and November!
Their number is 2371 2685.
One male CS was pretty helpful but there is this female one who is completely useless!

大宅

fungenergy 發表於 17-11-1 17:01

不吐不快, 唔知有冇人同我一樣經歷

我住house 寫黎屋企
星期六晚成八點無啦啦黎送貨
電話都無個
好彩屋企長期有人姐

民房

點算好skynet同selfridges都揾過好多次但次次個CS都話48小時後覆但最後都係冇覆,件貨都唔知係咪寄失左

首頁

尾頁

跳至