網購天地

跳至
[淘寶] del  

首頁

尾頁

大宅

Guppy_fish 發表於 17-11-14 10:53
我反而收到tempx先,其他未見,想問邊度睇佢出貨未呀?

你講天貓定京東呀?好似平時咁睇物流咋

大宅

Happymami8 發表於 17-11-14 11:54
你講天貓定京東呀?好似平時咁睇物流咋

我講天貓,原來我發雞盲姐,唔該曬!第一次用貓超直送

大宅

Guppy_fish 發表於 17-11-14 13:16
我講天貓,原來我發雞盲姐,唔該曬!第一次用貓超直送

唔緊要,enjoy! 我都係第一次

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

想問而家係咪回復$249先免運?

大宅

vinyasa 發表於 17-11-15 15:45

Yes

大宅

vinyasa 發表於 17-11-15 15:45
請問依家249免運,會不會有住宅附加費要自己比?
忘不記 原不諒 憤恨無疆
肅不清 除不盡 魑魅魍魎
幼無糧 民無房 誰在分贓
千年後 你我都 仍被豢養

翡翠宮

竇漪房 發表於 17-11-13 16:25
請問你蜜糖買左邊隻?我買左百花牌不過未開

我試咗幾隻,始終係jm介紹嘅北大荒蜂蜜最好味。之前買普通雪蜜,今次買咗花粉蜜同蜂蜜蜂王漿試下,仍等待收貨。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

cherrycherish 發表於 17-11-15 17:30
請問依家249免運,會不會有住宅附加費要自己比?

天貓超市送住宅無附加費架!放心買!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

lyh80115 發表於 17-11-15 17:53
我試咗幾隻,始終係jm介紹嘅北大荒蜂蜜最好味。之前買普通雪蜜,今次買咗花粉蜜同蜂蜜蜂王漿試下,仍等待 ...

thx !我又買樽試下先!

翡翠宮

Happymami8 發表於 17-11-13 14:04
係啦,最慘買著黑心嘢,我幾鍾意飲蜜糖,但香港的只識買粉嶺果間本地老字號,但都好稀,而家諗住博下大陸 ...

試下呢隻北大荒蜂蜜,約¥20有250g,少少哋試下,貓超都係呢個價。

https://item.m.jd.com/product/2322850.html

大宅

lyh80115 發表於 17-11-15 18:07
試下呢隻北大荒蜂蜜,約¥20有250g,少少哋試下,貓超都係呢個價。

https://item.m.jd.com/product/23228 ...

謝謝你,留底先

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

竇漪房 發表於 17-11-15 17:56
天貓超市送住宅無附加費架!放心買!

請教下,咁係咪即係天貓超市買夠249 就可以直送香港住宅??thanks
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

newspaperhang 發表於 17-11-16 19:07
請教下,咁係咪即係天貓超市買夠249 就可以直送香港住宅??thanks

留意 有限重量

心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

珍珠宮

newspaperhang 發表於 17-11-16 19:07

係呀!10kg內免運費

珍珠宮

小雄維尼 發表於 17-11-16 19:22
留意 有限重量

多謝指教
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

竇漪房 發表於 17-11-16 19:32
係呀!10kg內免運費

多謝指教

大宅

這無買過
【我剁手都要买的宝贝(碧浪三生三世定制版洗衣液 清雅茉莉3kg*2+机洗1.6kg),快来和我一起瓜分红I包】http://v.cvz5.com/h.D6m4Og 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥dZBu071SxHE¥后打开👉手淘👈

首頁

尾頁

跳至