安基司18年N班揮手區

phyphyho
|
有無人下年n班,報am,收pm ,點先可以讀am ? 安基司真係咁難入?
coffee3567
|

.
ivyly521
|
phyphyho 發表於 17-11-3 19:29
有無人下年n班,報am,收pm ,點先可以讀am ? 安基司真係咁難入?

同你一樣,報Am,收Pm
phyphyho
|
ivyly521 發表於 17-11-3 21:28
同你一樣,報Am,收Pm

邊間安基司? IN1 ?
ShermanL
|
phyphyho 發表於 17-11-3 21:53
邊間安基司? IN1 ?

請問大家收到信未?因打到學校話今天會收到信,但放去開信箱未見到。
phyphyho
|
ShermanL 發表於 17-11-3 22:26
請問大家收到信未?因打到學校話今天會收到信,但放去開信箱未見到。

未有收到呀。
deliciapenguin
|

我都未收到呀
ivyly521
|

正校,INI
sum88927
|
我個仔都係報am,但收pm
其實覺得仔仔表現一般,老師問佢野都唔識答,只係坐定定冇離開坐位,但又收左佢,想問其實係咪好易收生?
popo5
|
我都係,仔仔報am,收左pm ,人地話5喊就得了
nikoyan63
|

Del
manlam66
|
報到, 主流AM
mskylie
|
我囡收了主流班AM, 不過我囡大B, 2月出世
ShermanL
|
mskylie 發表於 17-11-10 17:36
我囡收了主流班AM, 不過我囡大B, 2月出世

大家都註冊左?
Meiling13
|
phyphyho 發表於 17-11-3 19:29

放書包一個$ 20

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cindysyming
|
回覆 Meiling13 的帖子

有興趣有女孩子校服平售嗎?
Annsohang
|
我都係,報am,收pm,大家有無興趣開what app gp char?
Ling41412gi
|
Annsohang 發表於 17-11-25 12:26
我都係,報am,收pm,大家有無興趣開what app gp char?

我想加入(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
Kermitbo
|
Annsohang 發表於 17-11-25 12:26

想入group,謝謝
wong2323
|
禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱媽媽會置頂通告

出售/徵求/交換帖子,請貼於二手市場,謝謝!