家營營養師 join咗唔使運動?

luluhoho
|
有無jm join過家營? 係咪唔使做運動都減到? 依家心思思諗緊join唔join好
aliceland25
|
我喺呢間減左三十幾磅,淨係跟營養師餐單就得,唔使做運動
joeyngbobo
|
c唔會要求你做運動,但你鍾意可以自己出去做嘅。我自己就只係跟c比嘅餐單都順利達到目標磅數
luluhoho
|
回覆 aliceland25 的帖子

你用咗幾耐減呀?
aliceland25
|
回覆 luluhoho 的帖子

用左半年減
luluhoho
|

只係跟營養師餐單就減得到?
Helllokitty
|
luluhoho 發表於 17-11-26 17:54

只係跟營養師餐單就減得到?

係,減期間不用運動!我也join 過2個多月,減掉十幾磅
yyan
|
請問幾錢一個月?
如果去旅行會唔會跟唔到餐單減唔到

anita~
|
有興趣join,有無現任會員可以refer我?
ms.rainbow
|
我減咗25磅,無做過運動,只係跟營養師飲食餐單
luluhoho
|
ms.rainbow 發表於 17-11-27 22:22
我減咗25磅,無做過運動,只係跟營養師飲食餐單
營養師餐單易唔易跟?
fannyfannylam
|
我都喺家營成功達到理想磅數,餐單喺最初幾個星期要畀心機plan下,之後慣咗就會減得好易
luluhoho
|
fannyfannylam 發表於 17-12-12 01:04
我都喺家營成功達到理想磅數,餐單喺最初幾個星期要畀心機plan下,之後慣咗就會減得好易 ...
介紹係咪有discount? 可以介紹嗎?
Damui
|
luluhoho 發表於 17-11-7 14:16
有無jm join過家營? 係咪唔使做運動都減到? 依家心思思諗緊join唔join好
...

可以refer我嗎?大概幾錢一個月?
JoannMok
|
回覆 Damui 的帖子

幾錢呢?
fannyfannylam
|
luluhoho 發表於 17-12-14 00:54
介紹係咪有discount? 可以介紹嗎?
可以
Carolqp
|
聽落好吸引, 可以介紹嗎?謝謝
manlaii
|
✋(emoji)有興趣join, 可以refer 我嗎? 減10kg 要幾耐度?
wudy
|
fannyfannylam 發表於 17-12-18 14:42
可以
I want too. Thanks.
carmenwong1025
|
幾錢呢?