樓市動向

跳至

首頁

尾頁

子爵府

熱血金章

cyclub個邊報料,擴5有人派左迎東,應該陸續會大爆發

大宅

鍾太2009 發表於 17-11-7 23:14
咁好呀!好多人都等到頸長,你有無份?

子爵府

熱血金章

藍月神 發表於 17-11-8 00:35
咁好呀!好多人都等到頸長,你有無份?

應該有,但會拒絕,地點吾放便

別墅

回覆樓主:

擴5咩野號碼開始牙

伯爵府

鍾太2009 發表於 17-11-8 08:27

会起地鐵……

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

我擴3(no.1302)轉左S3喇, 不過唔諗住要,
因為家有老人, 迎東地點實在唔方便,
而家十五十六, 唔知繼續等葵翠定轉出市區

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

Wa0814i 發表於 17-11-8 08:48
擴5咩野號碼開始牙
擴5 no.1251轉左S3

子爵府

熱血金章

Peanuts 發表於 17-11-8 10:59
我擴3(no.1302)轉左S3喇, 不過唔諗住要,
因為家有老人, 迎東地點實在唔方便,
而家十五十六, 唔知繼續等葵 ...

我又係擴3,你係咪13026xx?

男爵府

回覆 鍾太2009 的帖子

係呀, 13026

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

如果擴3派到唔要, 幾時會再派屋呢??舊都有所謂

公爵府

鍾太2009 發表於 17-11-8 08:27

你會轉市區避一避定留喺擴展等下一次?

複式洋房

回覆樓主:

咁巴閉?超靚機場港珠澳橋360度大海景都唔要?遲下會起多個地鐵站喎!

複式洋房

回覆樓主:

一街之隔既私樓,同一座向景觀賣成千萬,你仲要比佢更加開揚,晚晚可以一邊望住個大海景,一邊笑佢地傻仔:「你買左千幾萬呀?我千幾蚊租咋。」剩係果份優越感都抵住啦。

寶石宮

2023年兔年勳章

海景

別墅

我朋友擴5,号碼1257派到迎東邨

公爵府

回覆樓主:

我都就快收信,應該派迎東

擴3

大宅

Peanuts 發表於 17-11-8 11:13
回覆 鍾太2009 的帖子

係呀, 13026

hi,你最後派到邊度呢?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

派咗迎趣樓,可惜離62、99太遠,要考慮埋佢地,今日拒絕咗

男爵府

Amy12 發表於 18-3-23 23:43
hi,你最後派到邊度呢?
派左迎悅低層, 冇要到, 之後轉左去市區

大宅

Peanuts 發表於 18-3-26 17:51
派左迎悅低層, 冇要到, 之後轉左去市區

你申請佐幾年呢?我號碼1317冇得轉市區,宜家派到中層,垃圾房隔條後樓梯就係我單位!都唔知點選擇!

首頁

尾頁

跳至