親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

之前搵資料見話Siam Relax唔錯,咁尋日就一行四人去幫襯,點知中晒伏。揀咗個500銖兩個鐘Thai Massage,一按小腿已經用手肘*蕊*,之後轉身趴喺度,個肥婆竟然企上嚟踩。我同佢話要massage, 佢踩得更用力。落地後繼續用手肘,*蕊*膊頭半個鐘,我話痛叫佢stop,佢又繼續,而且不停同另一個幫我男人按的女士喺傾偈唔理我哋。我話凍流鼻水,佢熄細咗個冷氣但拎走我條毛巾然後拋去另一角落,我話凍佢扮聽唔到繼續傾偈。
兩個鐘只有佢叫我坐低佢喺我後面時先係用手按,一按完即刻熄冷氣走晒企喺門口等拎tips. 當然我一仙都唔會俾。事後問埋兩個fd,佢哋都話超唔掂,呢間冇下次。

真係未試過咁差嘅massage。瞓醒後我而家全身都好痛。

wcpcelia    發表於 17-11-8 11:39

水晶宮

ccli629 發表於 17-11-8 07:51
之前搵資料見話Siam Relax唔錯,咁尋日就一行四人去幫襯,點知中晒伏。揀咗個500銖兩個鐘Thai Massage,一 ...
不如做SPA好過啦...做乜鬼泰式 !!

去PANPURI試吓吖...

子爵府

pbpk03845784 發表於 17-11-8 09:49

其實之前嗰日去咗Lanava做oil massage, 只係咁啱喺siam又有時間去試吓, 點知伏到咁, 真係浪費咗我兩個鐘

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

pbpk03845784 發表於 17-11-8 09:49

人夾人,panpuri做過覺得麻麻

首頁

尾頁

跳至