請陪月前一定要check 黑名單

AACheungCheung
|
Aurorasea 發表於 17-11-16 06:26
可否pm? 多謝

X2
VenusQbb
|
可否PM? Thanks
A_love_A
|
可否請樓主pm?謝謝!
npwawa
|
eg_mere 發表於 17-11-8 15:14
已中招。
第一次請, 好心急請, 冇check black list就請. 呢個係老騙子, 呃左8年但仲未收手。
可pm details

想知!正在搵陪月
eg_mere
|
npwawa 發表於 17-11-19 13:35
想知!正在搵陪月

https://www.facebook.com/groups/1414138202249009/permalink/1705357223127104/
bikiyeung
|
我都想要黑名單 我六月生 好多也沒有期 怕急起上黎請錯
yy1909
|
已中招。
第一次請, 好心急請, 冇check black list就請. 呢個係老騙子, 呃左8年但仲未收手。
可pm details

正請緊 可否PM告知 謝謝(emoji)
Silvia929
|
我都準備請陪月, 可否PM 我? Thank you!!
Ellalo
|
我都搵緊陪月, Pls pm me the list. Thanks!!
coee
|
正搵緊陪月,可否pm black list, thanks
meowdong
|
已中招。
可pm details

Pls share thanks
大哥大
|
我都想睇
purplebluecity
|
Pls share with me 🙏Thanks
小朋友雲
|
可否pm, thanks
catlover1026
|
Pls share ,thx
fanny_chan416
|
我都想知。可否pm black list,謝謝(emoji)
3catcat
|
可以pm我嗎,thanks
love_michelle
|
已中招。
可pm details

可分享黑名單嗎,我搵緊陪月
goodmp3
|
我都想知啊,pm me .tks
lingma123
|
可否pm?