請陪月前一定要check 黑名單

littlekidss
|
eg_mere 發表於 17-11-8 15:14
已中招。
第一次請, 好心急請, 冇check black list就請. 呢個係老騙子, 呃左8年但仲未收手。
可pm details

可否pm我黑名單?
Yuyu1934
|
我都搵緊,可否pm黑名單?
如果去陪月一站搵,可靠嗎?
Saturdaymorning
|
已中招。
第一次請, 好心急請, 冇check black list就請. 呢個係老騙子, 呃左8年但仲未收手。
可pm details

可否pm? Thanks.
Becste
|
Pls pm..thanks
Tiffanyba
|
可pm 麻煩你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
dreamatchloe
|
可否pm? 多謝
uw9999
|
麻煩pm個list比我,謝謝
kam_baby
|
我也想要check list, 可否pm , 謝謝
eg_mere
|
杜×如 不可請, 呃人訂金! 佢専門係baby kingdom 揾客
eg_mere
|
https://m.facebook.com/groups/1414138202249009?view=permalink&id=1705357223127104
queenie1111
|
呃左好多人,請大家小心
izthat
|
已中招。
可pm details

乜真係有架,可以pm我嗎?啱確認咗一位,希望無佢份了,唔該樓主
sarahfa
|
我都想要個名單啊,thanks
MsBF
|
我都搵緊陪月,請PM給我(emoji)
Shirleypatrick
|
我都想知,搵緊陪月,唔想請錯人,可否pm我
eg_mere
|
Shirleypatrick 發表於 18-1-10 13:32
我都想知,搵緊陪月,唔想請錯人,可否pm我

https://m.facebook.com/groups/1414138202249009?view=permalink&id=1705357223127104
mrschong1989
|
已中招。
可pm details

可pm black list
mrschong1989
|
已中招。
可pm details

Please pm
judy125
|
想知黑名單,唔該!
Meiyanhe
|
可否分享list