脫疣求助!

霜儀
|
最近面上生了一堆 。。。。 好醜!
吾知搵邊個醫生,

姐妹可以介紹一下嗎?

爬了文有D醫會順手幫你脫埋墨打埋斑果D醫生好像幾好

可PM我醫生資料嗎?

仲要那個醫生是可CLAIM保險的

幫忙一下》《

非常感激~!
HongV
|
霜儀 發表於 17-11-13 14:51
最近面上生了一堆 。。。。 好醜!
吾知搵邊個醫生,

只要是診所,由醫生做就可以Claim

不可以美容院
mother_pig
|
我試過一個女皮膚科醫生,幾好,pm u
霜儀
|
謝謝 仲有人可推介一下嗎 ?

因我爬文那些帖子也好耐之前的了
magcat
|
mother_pig 發表於 17-11-14 14:01

我想知醫生資料, Thx
timandy
|
我好怕去到之後勁hard sell,所以打左去bupx 問清楚細節,再預約左去浸會脫
聽日稅完再報告
kit12369
|

我都想知呀,thanks
yukibelle
|
回覆 mother_pig 的帖子

我都想知呀,謝謝你
alanine
|

可以pm資料嗎?

little_mum
|
霜儀 發表於 17-11-14 16:35
謝謝 仲有人可推介一下嗎 ?

因我爬文那些帖子也好耐之前的了
我幾年前脫過過百粒,效果好好,係女醫生做,最近發現係身到有20幾30粒,即刻book返去再脫過,醫生好好,收左我1500蚊,claim埋保險。
IHK
|
little_mum 發表於 17-11-16 19:05
我幾年前脫過過百粒,效果好好,係女醫生做,最近發現係身到有20幾30粒,即刻book返去再脫過,醫生好好,收 ...

女醫生,我都想揾,請問貴唔貴呀 pm to me thx
HLDMaMa
|
我幾年前脫過過百粒,效果好好,係女醫生做,最近發現係身到有20幾30粒,即刻book返去再脫過,醫生好好,收 ...

女医生成個面脱疣收幾錢?用乜野做CO2嗎?
joey.nicolette
|
IHK 發表於 17-11-16 21:36
女醫生,我都想揾,請問貴唔貴呀 pm to me thx

可介紹嗎
kf08058
|

可否pm醫生資料,謝謝
lee1398
|
請問大約幾錢?
mother_pig
|
回覆 lee1398 的帖子

我面+身成一百六十幾七十粒,分兩次做(就保險),萬六蚊,做完之後複左一次診都冇收$
junbbchai
|
回覆 little_mum 的帖子

我都想要..可否比資料我呀, 謝謝!
happy_happy_
|
我都想知女醫生資料呀,可以PM我嗎?感激感激
lee1398
|
mother_pig 發表於 17-11-17 14:53

我面+身成一百六十幾七十粒,分兩次做(就保險),萬六蚊,做完之後複左一次診都冇收 ...

16000好貴呀
mother_pig
|

我claim 保險,所以唔想找太平,想搵專科做,覺得有保證d,問過幾個專科價錢差不多