請問有冇裝修後清潔+除甲醛推薦

rice19840125
|
因為有個1歲多D小朋友, 間屋仔500尺左右實用, 就快裝修好.
請問大家有冇用過邊間公司做裝修後清潔+除甲醛可以推薦呢?
同大概要幾錢架
THX!!!
小草王道
|
rice19840125 發表於 17-11-22 16:47
因為有個1歲多D小朋友, 間屋仔500尺左右實用, 就快裝修好.
請問大家有冇用過邊間公司做裝修後清潔+除甲醛 ...

除甲醛我用green air 清潔用嘉多利

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fabei
|
Homeeasy 家居易
manman1118
|
最有效係通風
YAC0601
|
manman1118 發表於 17-11-22 19:32
最有效係通風

係呀!至少通半年!唔趕住搬有本事攤間屋一年半載咪得囉!我就冇本事,我搵「金牌」。
LC116
|
小草王道 發表於 17-11-22 19:02
除甲醛我用green air 清潔用嘉多利

green air好唔好?
小草王道
|
LC116 發表於 18-1-2 15:41
green air好唔好?

我覺得唔錯 我睇住佢地整 真係做足8小時
summother
|
回覆 小草王道 的帖子

嘉多利好唔好?
jaycee_mami
|
打開窗開兩三個星期最有效!

你去google一下, 很多醫生/專家都會說開窗吹是最好。
小草王道
|
summother 發表於 18-7-25 11:08
回覆 小草王道 的帖子

嘉多利好唔好?

幾好 不過係一個姐姐帶2個後生 後生懶d 但個姐姐唔錯
summother    發表於 18-7-25 14:06
wmkcnw
|
其實甲醛係唔可以一次清除, 會 keep 住3一5年, 一次清除只是 voc
所以都係要 keep住開 光觸煤 的空氣清新機
Chowying
|
jaycee_mami 發表於 18-7-25 11:26
打開窗開兩三個星期最有效!

你去google一下, 很多醫生/專家都會說開窗吹是最好。

我都冇等,要租多兩三星期好貴 ,我都寧願比錢做左除甲醛
MerryMe
|
洗冷氣、除甲醛我搵Airestec, 裝修後清潔就搵Homeasy

安全起見,我除完甲醛再通風一個月先住