呢次唔伏啦,膠原鎗

cinda72.
|
都係去番自己熟既美容院做,驚又撞鬼(機)

其實好想試好耐,心大心細,最後都的起心肝試下啦,因為hifu唔啱我個骷髏頭面做,我都已經面冇4兩肉,唔駛v面,最需要係收下虎紋,提升下,隻機講到會增生膠原bb,咁啱晒我呢d e媽就黎說再見既阿嬋,打定底先
經過上次中伏之後,都係去番我熟果間試,反正我知道唔滿意唔開course 唔會挾唔會黑面
結果仲因為熟,仲醒多我幾野做埋脛,收脛紋
效果?睇圖啦,唔講邊張係前邊張係後,自己睇效果去分,起碼我夠dump dump一眼都見到收埋

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
good_pig    發表於 17-11-24 00:10
twosonsma
|
嘩,原本啲皮膚已經好好啦,但做完更加冇得彈。
badly24no
|
邊間做?? plz
shala
|
cinda72. 發表於 17-11-23 01:31
都係去番自己熟既美容院做,驚又撞鬼(機)

其實好想試好耐,心大心細,最後都的起心肝試 ...

分別都大,唔使講都知邊張係做完後!
過程痛唔痛?可keep幾耐?thx
chiuchiu0310
|
我聽人講話matrix膠原槍做完效果好明顯,但係只keep到15日,咁要幾耐打一次?
aminafy
|
請問响邊一區呀間鋪頭?
cinda72.
|
shala 發表於 17-11-23 09:32
分別都大,唔使講都知邊張係做完後!
過程痛唔痛?可keep幾耐?thx

唔痛,小小熱暖感覺,
Keep幾耐未知,佢course 都係5次之麻
cinda72.
|
chiuchiu0310 發表於 17-11-23 10:26
我聽人講話matrix膠原槍做完效果好明顯,但係只keep到15日,咁要幾耐打一次?
...

唔係Matrix 膠原鎗喎,係ther膠原鎗
MICLOH168
|
cin姐, 你d皮膚好靚呀, 無毛孔, 我nose d毛孔好粗, 班就有小小, 如果想收毛孔做咩機好呀?
chiuchiu0310
|
cinda72. 發表於 17-11-23 10:38
唔係Matrix 膠原鎗喎,係ther膠原鎗

應該係 thermatrix,係唔係呢部

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
MICLOH168 發表於 17-11-23 10:49
cin姐, 你d皮膚好靚呀, 無毛孔, 我nose d毛孔好粗, 班就有小小, 如果想收毛孔做咩機好呀? ...

收毛孔,提升,收虎紋,呢部好
cinda72.
|
chiuchiu0310 發表於 17-11-23 10:50
應該係 thermatrix,係唔係呢部

應該係啦
jiji2
|
請問幾錢次架
蜜蜂仔
|
仙姐你真係好正~ 攪到我樣樣機都想做 !!
cinda72.
|
jiji2 發表於 17-11-23 12:15
請問幾錢次架

直接講啦,太多pm,會員介紹,980試做送埋脛,course價14000 5次
badly24no
|
where ga?
cinda72.
|
badly24no 發表於 17-11-23 13:53
where ga?

呢次我去佐敦新分店做,環境都幾ok,佢有4間店任我book,平時多數去荃灣
purplew
|
回覆 cinda72. 的帖子

仙姐,
效果好明顯,不過你本來皮膚都好正,
想問做完會不會面紅同乾?

course有無幾耐要做晒?

cinda72.
|
purplew 發表於 17-11-23 14:18
回覆 cinda72. 的帖子

仙姐,

冇喎,冇紅冇痛,咁呢排天氣本身都乾,又唔算感覺特別乾,我自己預1個月1次架乍,咁5次咪預半年
Taitaimui
|
cinda72. 發表於 17-11-23 14:17
呢次我去佐敦新分店做,環境都幾ok,佢有4間店任我book,平時多數去荃灣
...

我都岩岩去呢間開左course
矽針
下次試$980