4歲學琴

kman220
|
想問下4歲學琴去邊學好呀?因我唔識但阿女好想學?
ky_lung
|
kman220 發表於 17-11-24 15:57
想問下4歲學琴去邊學好呀?因我唔識但阿女好想學?

我家姐個女喺荃灣琴行學得幾好,我見佢琴試成績幾好
kman220
|
ky_lung 發表於 17-11-28 00:36

請問喺荃灣邊度呢?
ky_lung
|
kman220 發表於 17-11-28 19:50
請問喺荃灣邊度呢?

pm左間琴行資料俾你
LaiMe
|
ky_lung 發表於 17-11-29 00:03
pm左間琴行資料俾你

pm please
ky_lung
|
LaiMe 發表於 17-11-30 11:15
pm please

ok. pm
tomato0765
|
PM 我可以嗎
Joelant
|
我仔五歲,係元朗學。當年中染間琴行搬左去元朗。
媽媽group 啲家長介紹,佢地係香港唯一幼兒教育音樂考試機構,非常專業。
我地上左近一年堂,都幾開心。大家可以去了解下。
ky_lung
|
tomato0765 發表於 18-1-29 13:51
PM 我可以嗎

pm左
Late
|
Joelant 發表於 18-1-30 12:01
媽媽group 啲家長介紹,佢地係香港唯一幼兒教育音樂考試 ...

可pm嗎?
Lovely媽咪
|
請勿於版面留下"M我"等無可讀性字句,如再發現將會關閉此帖,多謝合作!
fishcakes
|
ky_lung 發表於 17-11-28 00:36

請給資料
mongmongmeow
|
我教琴
有需要可聯絡我
yhssyhss
|
媽媽group 啲家長介紹,佢地係香港唯一幼兒教育音樂考試 ...

可私訊我嗎
homeib
|

響元朗邊度呀? thanks
yammy2013
|
我女之前琴行學, 而家轉左私人老師, 都係之前jm 們介紹, 而家個女學得開心好多, 老師好比機耐性教, 同我女又夾