親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Trumbylover 發表於 18-2-12 03:52
入去申請續會果幾條八婆staff仲臭串啊!黑口黑口(emoji)‍♀️

完全唔知得罪咗佢啲乜咁

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

我以前好鍾意去,但宜家嬲到唔想再去
近呢一年,d staff好差。明明有annual
Pass 食有discount ,但兩個staff都話無。之後向CS問返係咪個offer已完,佢話有,叫我俾証據佢地查返sorry都無句。

最嬲係有次影相,我揀左兩張相,俾完錢,小朋友想去toilet 我去完toilet 拎張相出嚟,至知佢俾錯。去到,好聲好氣同個男人講,張相同個frame都唔係我地揀,唔好意思,我地剛才無睇清楚,請問佢可以再曬過?
估都估唔到個男人發脾氣話我地錯,話我地屈佢咁我地叫CS處理,CS suggest我地refund 又叫我地再去拎相度攪refund 。去到,個女supervisor 話唔可以refund 我地叫佢問CS,我地問曬返相得嘛?佢又話只可以refund 個男人乜都唔知就屈我,話我其實想呃張soft copy所以refund ?真係唔知佢講乜?佢又話俾左張card我上網download soft copy,但佢無俾,又話我唔俾係唔可以refund
我地係想要返想曬嗰兩張相,唔知做乜咁複雜個男人仲要發脾氣最後就refund 左前後嘥左我地個幾鐘
無言。
反而機動遊戲同shop的cashier 職員幾忙都好都非常nice 。
但實在失望。

大宅

Ashleycorina 發表於 18-3-26 00:54
我以前好鍾意去,但宜家嬲到唔想再去
近呢一年,d staff好差。明明有annual
Pass 食有discount , ...

講開photo shop,唔知係咪經理啦(白色恤衫制服女人)又係黑面到爆,衰聲衰氣。話說前幾日囡係迪士尼影畢業相,到揀相時原來可以加30蚊換相架,當時職員無講。。。到我俾緊錢時(張credit card都未俾返我),我聽到隔離counter個職員哥哥講先知,咪即刻加錢換!點知個女人黑口黑面,又話出咗單唔得,又話我早唔出聲,會好麻煩etc。。。最後我只答一句:你淨係話俾我知可唔可以補購?得定唔得?

妖。。。當然得啦。。。懶到呢!d服務真係好差

珍珠宮

2024年龍年勳章

tingtingword 發表於 18-3-30 23:47
講開photo shop,唔知係咪經理啦(白色恤衫制服女人)又係黑面到爆,衰聲衰氣。話說前幾日囡係迪士尼影畢業 ...

facebook同管理層反映下

珍珠宮

王國教室勳章

tingtingword 發表於 18-3-30 23:47
講開photo shop,唔知係咪經理啦(白色恤衫制服女人)又係黑面到爆,衰聲衰氣。話說前幾日囡係迪士尼影畢業 ...

都唔明點解d職員咁
最嬲係佢地對香港人好無耐性,對外地遊客大陸人就好客氣!
我見過佢地俾遊客鬧就好客氣道歉,但我好聲好氣問佢就勁晦氣。

珍珠宮

王國教室勳章

bobomia 發表於 18-3-31 16:06
facebook同管理層反映下

我Facebook 同email反映過,點解annual pass可享的privileges 你地職員攪錯令我無得用。
佢哋會有人覆電話,話要調查,覆電話email 都係thanks for your feedback

大宅

回覆樓主

因為太多大陸人,唔守秩序,唔排隊,啲工作人員做到都火

男爵府

回覆樓主

香港迪士尼d工作人員無heart 對待小朋友,同日本對比爭好遠,一d都唔專業!

男爵府

cheemawu 發表於 18-5-20 23:07
香港迪士尼d工作人員無heart 對待小朋友,同日本對比爭好遠,一d都唔專業!
...

快啲投訴啦,貼錢買難受。。。。

大宅

lkube 發表於 18-5-30 13:33
快啲投訴啦,貼錢買難受。。。。

我去了2次香港超細迪士尼都吾洗比錢,因有朋友在園區工作,如果要花上幾百元就吾值得!去海洋公園好多次都會再去吾知點解?可能開張三日我就和同事去了,當時入場費用15元如冇記錯!海洋公園帶給我好多回憶。

男爵府

回覆樓主

我上次去迪士尼酒店食自助餐,囡囡問工作人員攞貼紙,佢話:「妹妹,你頭先咪攞咗囉!」都係攞咗一張姐,我心諗小朋友開口問,比多張都唔怕掛,駛唔駛慳住派,我話係呀,因為細佬無!

水晶宮

佢地成個PARK 管理都好有問題啦
個個都做得唔開心, 對客又點會開心

Search 下 FB 個 HKDL Secret page 睇下~
日日喺到鬧 本地MA 客

當然有D 真係野蠻客, 有D 家長就真係 令人 O晒咀,R 野果D 又的確好黑人憎~

但唔明好多時唔該前多謝後咁問少少嘢
(已經睇左APPS, 無講, 我先問架咋, 唔係問D 白痴問題, 仲要見佢唔係忙緊去煩佢架)
都好西面囉~ 都唔知想點~~

貼紙更加唔敢再開口問添呀~ 大忌 !

男爵府

回覆 cheemawu 的帖子

個個都咁諗咁要印幾多張先夠?唔可以淨係俾哂你一家架

男爵府

apgbs 發表於 18-6-16 22:44
回覆 cheemawu 的帖子

個個都咁諗咁要印幾多張先夠?唔可以淨係俾哂你一家架

咁園內都無限派ga la!

複式洋房

2018父親節勳章

回覆樓主:

老實講,去海洋公園睇動物仲有意思

子爵府

hhyau 發表於 17-12-11 20:22
暑假同外國回來的朋友去, 結果好好脾氣的朋友不停叫 : 唔該排隊, 唔該唔好推... ...

上次玩小熊維尼,排我前面一個大陸女人兩個大陸妹,佢哋突然間衝到去排隊嗰個位扮影相,跟手上機動遊戲車,不知所謂,最勁係工作人員睇到都唔理,由個三國強國人打尖

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Ashleycorina 發表於 18-4-1 18:03
都唔明點解d職員咁
最嬲係佢地對香港人好無耐性,對外地遊客大陸人就好客氣!
我見過佢地俾遊客 ...

首頁

尾頁

跳至