醫護健康

跳至
[其他] 紅菜頭  

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 honoluluwendy 的帖子

大宅

親子王國15週年勳章

YES, 好食, 健康

大宅

美好大世界2017勳章

有益

民房

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

煲湯好甜

大宅

食落質感好奇怪,但煲湯OKAY

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

chanchanbe 發表於 17-11-29 11:22
之前新聞話佢有咩皇金屬之類,唔可以食多。我之前一飲佢D果汁,即刻去大大既顏色都係紅色,嚇死我...
:zomb ...

小便都會紅是正常的

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

yanyan-mummy 發表於 17-11-27 19:49
我常用來煲湯

係呀!我幾年前買來切時切到手,嚇到現在都唔買,間中買100%紅菜頭汁都好正。

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

多謝分享

複式洋房

大宅

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有小朋友先接觸到呢樣好東西

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

2018復活節勳章 Xmas吸收勳章 BK Milk勳章

男爵府

紅菜頭汁好味呀!

男爵府

複式洋房

我朋友睇中醫叫佢唔好食紅菜頭,涼喎其實係咪加返D薑去中和返就OK呢?

伯爵府

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 開心吸收勳章

有野黎架....

珍珠宮

回覆樓主:

雪凍撈salad dressing 食都好正

大宅

2024勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 開心吸收勳章

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我鍾意紅菜頭湯

首頁

尾頁

跳至