周生生會員折扣

helen0824
|
男朋友啱啱買完個infini love鑽石戒指,好靚啊!而家係VIP,珠寶飾品85折,金器工費35折。大家如有需要可以問我攞會員號碼。
mayleewong
|
helen0824 發表於 17-11-28 02:15
男朋友啱啱買完個infini love鑽石戒指,好靚啊!而家係VIP,珠寶飾品85折,金器工費35折。大家如有需要可以 ...

想要,thx
drop_mh20042017
|
plz pm, thanks!
drop_mh20042017
|
pm plz,thanks!
小小王
|
想要.thanks
阿芳
|
回覆 小小王 的帖子

有意
anson2601
|
男朋友啱啱買完個infini love鑽石戒指,好靚啊!而家係VIP,珠寶飾品85折,金器工費35折。大家如有需要可以 ...

pm me pls
winsonho
|
回覆 helen0824 的帖子

好想要謝謝你
yoyohuang
|
想要。
mandy627
|
Pm pls!
abcdecdee
|

我想要VIP no.謝謝
大斗夫人
|

你好,聽日我會去周生生買金器,請問可否借助會員號碼,謝謝你
pat89
|

pls pm tks
Forever24
|
我想要啊
lcha073
|
回覆 helen0824 的帖子

Please pm the number for chow Sang Sang discount
yenyenlam
|

pls pm, thx!
maggietang422
|
Still have ? Please pm me thx
playmum
|

想要會員no. Thanks
chloealisonc
|
想要會員號碼,可以pm我嗎?thanks
chloealisonc
|
想要會員號碼,可以pm我嗎?thanks