想找荃灣區生日會場地

bnalliance
|
在荃灣區找生日會場地,要適合6歲小朋友玩,大約容納45人
jejejejessie
|
回覆 bnalliance 的帖子

咁啱我又係搵緊荃灣場地幫家姐囡囡攪生日,我今日上左一度睇感覺幾好,地方夠大,大人小朋友玩既野都有,卡拉ok,麻雀,打機,彈床波波池。。。好似話遲幾日會有鋼琴tim,小朋友應該會幾鐘意,同埋佢地都夠大,有獨立廁所。睇下你有冇興趣。
monkeydiary
|
jejejejessie 發表於 17-12-3 00:51

咁啱我又係搵緊荃灣場地幫家姐囡囡攪生日,我今日上左一度睇感覺幾好,地方夠大, ...

我有興趣,可以pm資料嗎?
monkeydiary
|
jejejejessie 發表於 17-12-3 00:51

咁啱我又係搵緊荃灣場地幫家姐囡囡攪生日,我今日上左一度睇感覺幾好,地方夠大, ...

smallsuishan
|
可否PM埋我~THX
taratina
|
回覆 jejejejessie 的帖子

pe
|
pm pls
|
Pm左你們了
|
仲有一樣值得讚!我地玩左5小時,走嗰時對襪仍然好乾淨,問返場務,原來佢地每天大清潔一至兩次!好適合大小朋友去!
clerk13
|
Sorry 可以pm 我嗎? thxthx
|
clerk13 發表於 17-12-14 16:57
Sorry 可以pm 我嗎? thxthx

PM左你啦
littlegirlng
|
pls pm me. Thx!
arbebee2009
|
jejejejessie 發表於 17-12-13 11:05
仲有一樣值得讚!我地玩左5小時,走嗰時對襪仍然好乾淨,問返場務,原來佢地每天大清潔一至兩次! ...

可pm 嗎?謝謝
|
巳pm你們
bnalliance
|
自己最後找了會所自己攪,大人小朋友都好開心
wingyan008
|

可以pm我?thx
|
wingyan008 發表於 17-12-23 20:55
可以pm我?thx

Pm左你了
mimiclover
|
請pm我資料,謝謝
creamyp8
|
請pm資料給我嗎?thx
ojmerry
|
Please pm me(emoji)(emoji)