謝謝JM介紹埋線分享

twinsbbmama
|
真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!
去咗見醫生,醫生話我之前已經做過hifu,仲要美國貴嗰隻,都做唔到我想要嘅效果,所以建議我埋線,雖然有點貴又好驚(好彩唔使自己俾錢),但依家係覺得非常值得,做一次好過做幾十次Facial ,其實價錢都一樣,而家已經三個星期有多,覺得全面細咗好多,毛孔超細,隻眼大咗好多,最重要係重災區相下巴都冇埋,老公都話簡直好似變魔術咁!初初做嘅時候超驚,其實有幾吓都幾痛,好彩冇瘀,姑娘電話不停send來敷冰呀~敷冰呀~仲緊張過自己。
不過各位要做嘅話真係最好之後一兩日可以放吓假,留係屋企敷冰休息比較好
FokS
|
醫生有無話埋線可以keep幾耐?會唔會成塊面好多針孔位 出唔到街?有興趣但驚痛
beautymaa
|
twinsbbmama 發表於 17-12-2 22:04
真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!
去咗見醫生,醫生話我之前已經做過hifu,仲要美 ...

我想問做完會唔會好腫,好痛架?
beautymaa
|
beautymaa 發表於 17-12-3 20:50
我想問做完會唔會好腫,好痛架?

我之前都有上網睇過片,不過就真係好驚,所以一直都唔敢試!所以見你咁講都想去試一試,你個醫生係邊㗎?
twinsbbmama
|
FokS 發表於 17-12-3 20:49
醫生有無話埋線可以keep幾耐?會唔會成塊面好多針孔位 出唔到街?有興趣但驚痛
...

醫生話可以keep點半至兩年,佢話其實如果唔煙唔酒唔太多夜生活嘅話其實可以再長啲添,少少腫啦,冇嗰d啲人整容咁誇,其實都有幾下好鬼痛,但都OK
twinsbbmama
|
beautymaa 發表於 17-12-3 20:53
我之前都有上網睇過片,不過就真係好驚,所以一直都唔敢試!所以見你咁講都想去試一試,你個醫生係邊㗎?
...

可能我之後兩日休息,又不停敷冰所以又唔係真係好腫,個醫生係中環㗎 ,我都係喺之前JM 度問返來
vet
|
咩線? 幾錢?
sytckm
|
幾條幾錢?
twinsbbmama
|
vet 發表於 17-12-3 23:04
咩線? 幾錢?

佢哋有好多種唔同嘅線,一定要你見咗醫生先,先知道你適合用啲乜嘢線,因為用咗好所以比較貴,但我個仔同學嗰兩個媽咪去做都比我平好多因為佢地唔需要好似我咁入,當然佢哋細我幾年啦所以都係要見咗先知道約11xxx 1part,我唔知入幾多,醫生話唔應該好似坊間咁講用幾多缐,如果個醫生冇計劃地入就算入1000條都冇用冇效,佢話要有效果係要有策略咁去入線先得,個醫生講嘢好有自信㗎,不過真係抵佢嘅,見到效果你真係唔會再問佢入幾多線

cksk
|
twinsbbmama 發表於 17-12-4 09:31

佢哋有好多種唔同嘅線,一定要你見咗醫生先,先知道你 ...
我想要醫生資料, 可否PM你攞電話? THX
modern
|
回覆 twinsbbmama 的帖子

11xxx 1 part, 咁成塊面要幾錢?
Jennife826kkwok
|
你做左邊一隻呀?我玫瑰線同蛋白都做過
我都對比左我3年前既相
而家真係firm左好多呀
Berrydream
|
但如果入得少線係咪相對d線都會快d消,快d冇效果?
beautymaa
|
twinsbbmama 發表於 17-12-3 22:41
可能我之後兩日休息,又不停敷冰所以又唔係真係好腫,個醫生係中環㗎 ,我都係喺之前JM 度問返來
...

我仲未收到你pm 我呀(emoji)
chinyyjudy
|
Please Pm me Doctor's information, thanks.
twinsbbmama
|
beautymaa 發表於 17-12-5 13:32
我仲未收到你pm 我呀(emoji)

已PM
yyywah
|
twinsbbmama 發表於 17-12-8 19:40
已PM

可以pm埋我嗎
923Rabby
|
twinsbbmama 發表於 17-12-4 09:31

佢哋有好多種唔同嘅線,一定要你見咗醫生先,先知道你 ...

Please PM 醫生資格,謝謝
chiuchiu0310
|

可以pm嗎?謝謝
杜杜
|
可否pm資料比我嗎?thx