謝謝JM介紹埋線分享

mamagi
|
可以pm埋我嗎?thanks
minipinky017
|
想要資料啊,pls pm
Naomi150409
|
可以PM我嗎?Thx
twinsbbmama
|
巳PM
baobao520457
|
我埋螺旋線和蛋白線兩種,半年已經無乜了,好難維持到1年半哦
獨角馬
|
我都想知呀,麻煩 pm我
MaxMax
|
twinsbbmama 發表於 17-12-3 22:41
可能我之後兩日休息,又不停敷冰所以又唔係真係好腫,個醫生係中環㗎 ,我都係喺之前JM 度問返來
...

Please pm doctor details . Thanks
KTWONG
|
twinsbbmama 發表於 17-12-2 22:04
真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!
去咗見醫生,醫生話我之前已經做過hifu,仲要美 ...
Please PM the doctor info
twinsbbmama
|
baobao520457 發表於 17-12-21 15:32
我埋螺旋線和蛋白線兩種,半年已經無乜了,好難維持到1年半哦

吓,得半年?係咪醫生手勢或者線問題呀?醫生話要等溶晒d線都3-6個月喎,我都唔知㸃分,總之醫生話佢埋線方發同其他唔同,所以可以keep到年半至兩年
langewhy
|
我有興趣,可以pm埋我嗎thanks!
siky917
|
可以pm我嗎?
heitong21
|
pm🙏
akikomazu
|
twinsbbmama 發表於 17-12-8 19:40
已PM

Please PM me , thank you very much!
甘道夫
|
Can you pm me, thx
Wingy3
|
我都想知呀,麻煩 pm我
easyview
|
Can you pm me, pls
Mmrs
|
Pm pls
CoeyCoeyKwok
|
可否pm資料比我嗎?thx
littonjoan
|
twinsbbmama 發表於 17-12-2 22:04
真的很開心分享!之前Jm 介紹個HIFU醫生給我,真的好利害!
去咗見醫生,醫生話我之前已經做過hifu,仲要美 ...

pls pm, thank you!
ahling23
|
可唔可以pm質料俾我?thanks