婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

有好既6299真係好幸福,要好好珍惜!

子爵府

回覆樓主:

大宅

豬B仔 發表於 17-12-5 23:56
我6299都同你嘅差唔多。

因為我依家仲要埋身喂奶,咁我99成日都話我喂奶喂得辛苦,晚晚無覺好瞓。9 ...

十萬個羨慕,我99只係話佢個仔辛苦,佢無視我埋身喂奶,一日抱十幾廿個鐘,淨係識得同其他人講佢個仔點點點.......又係啊b面前話你爸爸好辛苦,你乖乖地訓落床,俾爸爸休息下。我抱緊嗰時你唔講媽媽都好辛苦。一聽到就激氣,好唔想見到99。

大宅

VicB 發表於 18-4-18 23:58
十萬個羨慕,我99只係話佢個仔辛苦,佢無視我埋身喂奶,一日抱十幾廿個鐘,淨係識得同其他人講佢個仔點點 ...

其實我99都曾經係我面前講過,喂得咁辛苦好心就唔好喂啦,阿b又食唔飽(因為我係窮媽媽,所以要加奶粉畀阿b食),你c6都係食奶粉大。我果陣都好嬲㗎,不過佢係驚個孫唔夠飽做奀仔姐。之後可能c6有同99講過d嘢,咁之後99就好正面咁支持我喂母乳。
其實都要c6去灌輸母乳知識畀99知(因為佢哋果代係俾奶粉洗咗腦)。等c6講畀99知,其實喂母唔會舒服得過返工。sis加油

禁止訪問

2018復活節勳章

伯爵府

happyyee815 發表於 17-12-5 05:46
內容有點長,純分享(emoji)
我有2個小朋友5歲同8歲,小朋友出世時我請工人在6299家揍,兩個小朋友都在6299 ...

恭喜樓主你遇到咁好的6299,希望珍惜大家相處的緣份。我想除咗佢地為人開通,處處為你們設想之外,亦都要你自己識感恩,才能令到大家相處融洽,得享天倫之樂。

禁止訪問

公爵府

禁止訪問

公爵府

我有2個小朋友5歲同8歲,小朋友出世時我請工人在6299家揍,兩個小朋友都在6299 ...

真係正能量嘅6299,好少遇到咁好嘅

大宅

有好6299
都要新抱識知足感恩先可以和睦相處

秋天楓葉    發表於 21-1-15 20:56

大宅

你有福氣。
若我有咁長輩家人我一定活得開心好多,可惜佢哋得閒無事搞搞震。

伯爵府

2018復活節勳章

我都想讚下我6299. 佢地真係好開明..仲當我女一樣..去旅行見到岩既野食都買比我.
所以我都好鍾意同老公帶佢地一起去旅行.
每星期日返佢地家食飯佢地會煮好多餸比我帶埋LUNCH BOX.

複式洋房

你6299真係好好呀

大宅

你好有福氣啊!記住多愛鍚6299

複式洋房

happyyee815 發表於 17-12-20 22:51
唔知點解,覺得出黎做野既99係開通d

唔係呀,我奶奶從未返過工架,但佢諗嘢好合理又會體諒我地,又唔會偏幫佢個仔,我可以同佢傾幾個鐘電話架 (emoji)(emoji)

別墅

真係勁好呀,你要好好珍惜同孝順

公爵府

心存感恩的人真好

男爵府

好羨慕
有好嘅老爺奶奶都要有你呢個識感恩嘅新抱屋企才會和睦嘅。

別墅

好好

首頁

尾頁

跳至