請問有無睇過好嘅骨科醫生介紹,謝謝。

fanlee
|
我媽隻腳痛咗一段時間,上落樓梯痛兼用唔到力,但行同企無問題,已經睇咗骨科醫生差不多一個月,食咗葯無減輕痛楚,同未睇前一樣,所以想轉醫生,請問有無唔拖症嘅好骨科醫生介紹,謝謝!
Moti
|
呢種情況,做埋物理治療好啲。我睇開個骨科醫生幾好,呢度唔開名了。如果有需要就pm我。
Poyau
|
fanlee 發表於 17-12-7 18:32
我媽隻腳痛咗一段時間,上落樓梯痛兼用唔到力,但行同企無問題,已經睇咗骨科醫生差不多一個月,食咗葯無減 ...

ting11741181
|
我媽隻腳痛咗一段時間,上落樓梯痛兼用唔到力,但行同企無問題,已經睇咗骨科醫生差不多一個月,食咗葯無減 ...

我有個睇開既骨科醫生同睇開既物理治療師,2個都好好,我6月做前十字靭帶手術都係呢個醫生幫我做,之後物理治療師幫我做復康,而家行得走得,仲可以去做gym,詳細資料我pm你
水君
|
我之前一企喺度左腳就痛,完全企唔到,之後去左睇骨科睇下做咩
當時醫生幫我郁左幾下關節/拉筋,佢都有問我要唔要止痛藥(不過我無要)
後來都有去照埋X光,最後無事

如果你需要醫生資料就PM我
shernsim
|

之前睇過一個醫生,好細心,佢同我哋解釋膝頭哥痛有唔同階段嘅病情 。唔係十分嚴重都唔使做手術 ,我哋嗰次 打咗一針 就立刻唔痛, 同埋行起路順番好多。
HKPluto
|
ting11741181 發表於 17-12-7 19:09
我有個睇開既骨科醫生同睇開既物理治療師,2個都好好,我6月做前十字靭帶手術都係呢個醫生幫我做,之後物 ...

可比骨科醫生名看嗎?
|
HKPluto 發表於 18-1-10 07:17
可比骨科醫生名看嗎?

已pm
taviatsui
|
plz pm
NatalieBaby
|
林國基 金鐘 診全约1000
LMCK
|
簡家傑
puppydingo
|
養和鄧偉文醫生
幸福謝師奶
|
ting11741181 發表於 17-12-7 19:09
我有個睇開既骨科醫生同睇開既物理治療師,2個都好好,我6月做前十字靭帶手術都係呢個醫生幫我做,之後物 ...

可pm資料給我(emoji)(emoji)
kc1016
|
LMCK 發表於 18-1-26 23:34
簡家傑

我都係睇衣個
|
幸福謝師奶 發表於 18-2-25 18:43
可pm資料給我(emoji)(emoji)

已pm
tsung
|

ET19
|

錢炳航醫生。
maymycheung
|

Dr 區鼎華
Fishqqma
|

pm doctor contact pls. Thx.
pinkiesalbe
|
錢平醫生幾好