係官網買左 Foreo luna mini 2, 但...

xceliax
|
前兩日foreo官網做75折,所以買左部mini 2 試下,而今日剛收到tracking no., 發覺係由蘇州寄出,請問係是正常嗎??

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
badly24no
|
尼部講明中國製
xceliax
|
badly24no 發表於 17-12-8 17:33
尼部講明中國製

無做功課,以為係外國產,不過我吾係介意MIC, 只係怕買到假貨炸
badly24no
|
xceliax 發表於 17-12-8 18:37
無做功課,以為係外國產,不過我吾係介意MIC, 只係怕買到假貨炸

咁又好多人買既(emoji)(emoji) 包括我,我有一部c記 e+買埋佢

TS1990
|
正常呀
大陸做嫁
xceliax
|
badly24no 發表於 17-12-8 23:27

咁又好多人買既(emoji)(emoji) 包括我,我有一部c記 e+買 ...

我第一次用呢類產品,希望可以減少/減輕黑頭既問題...
xceliax
|
TS1990 發表於 17-12-8 23:38
正常呀
大陸做嫁

thanks, 係正品就安心D
prettylove
|
我都買左,真係幾好用
乾淨好多!!
xceliax
|
prettylove 發表於 17-12-9 09:22
我都買左,真係幾好用
乾淨好多!!

好期待,應該下星期一就可以到手
lavender_baby
|
我上月都係75折時買,點知過一排先收到佢email話cut我張單
xceliax
|
lavender_baby 發表於 17-12-13 10:30
我上月都係75折時買,點知過一排先收到佢email話cut我張單

咁原因係咩?
lavender_baby
|
xceliax 發表於 17-12-14 11:43
咁原因係咩?

話過唔到佢哋個security filters,我都唔明即係咩原因,我網購不嬲都係用果張信用卡,間間買都無事
badly24no
|
我想問mini 2唔會自動熄機?
xceliax
|
badly24no 發表於 17-12-15 09:12
我想問mini 2唔會自動熄機?

聽d youtuber 講超過3分鐘會自動熄,但我未試過用咁長時間,所以都吾確定。。。
xceliax
|
xceliax 發表於 17-12-14 11:43
咁原因係咩?

我當時係網上search 到個75折code, 個網站聲稱要透過佢條link 入去先可以以優惠價買到,否則有機會被cut 單,吾知你會吾會係同樣情況?

P.S. 當時我就係怕呢條係假官方link, 所以出左呢個post問下蘇州出貨係吾係正常.,.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ngwong2
|
xceliax 發表於 17-12-8 16:46
前兩日foreo官網做75折,所以買左部mini 2 試下,而今日剛收到tracking no., 發覺係由蘇州寄出,請問係是正 ...

好用嗎?
cnc
|
想知係咪值得用?