自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Zenia 發表於 17-12-27 17:00
係幾有趣,在這邊廂搶佔道德高地批評會員無口德,在另一邊自己就廂肆意無理辱罵會員。
...

龍門可以變成隨意門

珍珠宮

bing-jing 發表於 17-12-10 09:31
只係睇到第三版,總括一句係你哋真係好好記性

我跳來睇
剛睇到你呢句好認同
睇完咪算
生活工作咁多野記咁多野煩
仲記乜鬼網上既野
呢度講呢度散
不帶走一片雲彩

子爵府

畀面勳章

kikikay 發表於 17-12-10 19:14
真係心照囉!
明明個名係第二度臭晒,仲神棍扮財神,想嘔囉!

願聞其詳

子爵府

畀面勳章

aliensss2008 發表於 17-12-28 23:39
我跳來睇
剛睇到你呢句好認同
睇完咪算

我記性唔好,好多野呢頭睇完果頭已經唔鬼記得,特別係d人名,好似熟口熟面,但又唔記得邊個post出現過同發生咩事

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

多左好多外人.. 例如高登仔, 香討佬, 打手.

因為講嘢既用詞唔似我地呢D 普通媽媽/小女子

男爵府

玩具勳章

回覆樓主:

其實唔止尼度,就算教育皇國一樣係咁,有班人德高望重,玩山頭主義,總之非我族類或者唔同意他們睇法就單單打打,或者俾埋d 公仔你,極有恥笑別人意見既人,思想狹隘到極點,所以現在都少留言,甚至少去瀏覽為妙。

男爵府

回覆樓主:

其實而家跟本混雜左好多打手
(大家可留意到某 d 人好似好熟,互相打招呼,咩又係你呀 , 果d 咪應係囉。我心諗如果真係 bk 路過既間中先看下喇,邊會認得邊個打邊個人留言呀,肯定係職業打手先刨熟晒邊 d 係公海常客啦)
為求提高點擊率。。。用詞偏激,老作 (同而家好多媒體都一樣)

所以大家都係唔好咁上心 & 當真好
認真便輸了

侯爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

霜霜 發表於 17-12-28 23:34
龍門可以變成隨意門

隨意門玩到出神入化喇,用一隻手指指住你果陣,完全唔記得自己貼D菊花圖片玩得不知幾咁高興。

除咗玩隨意門之外,仲有玩"猜猜你是誰"、"你今日分咗身未".......

ALL ANIMALS ARE EQUAL, BUT SOME ANIMALS ARE MORE EQUAL THAN OTHERS.

用戶要求終止服務

Zenia 發表於 17-12-29 19:42
隨意門玩到出神入化喇,用一隻手指指住你果陣,完全唔記得自己貼D菊花圖片玩得不知幾咁高興。

可能,咁樣先至覺得自己有存在感呢?! 無人提自己會好失落的。

首頁

尾頁

跳至