自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

purplerain0348 發表於 17-12-14 09:38
我有朋友只靠節食減肥,一少少鬆懈,即刻打回原形! 如果樓主冬天忍唔住口,keep住做下運動,應該會好啲!
...

我揾營養師減, 日日食到飽c 咁,日日話我食唔夠。 我致肥原因係我食得少 重要係食咩, 點樣食。

水晶宮

kit2004 發表於 17-12-14 11:47
米洛c有冇用?幾錢?最近跌到整親隻脚做唔到運動,覺得自己彭張左。

我唔係米思樂, 唔知佢個款有冇用, 但我跟佢指示, 日日食得好飽, 係瘦得好快 其實, 我以前都係差唔多咁食, 不過份量少。 所以係至肥原因係咁 咁少糖少咸就緊, 但係, 如果係自己煮, 佢唔比我cut 油

水晶宮

lovececing 發表於 17-12-14 13:11
係咪唔食飯,果身唔夠暖呀,我宜家日日食飯都瘦到,重要係多菜少肉,可能你食返飯個人暖d會冇咁口痕,我有 ...

你就好啦 我跟自己份dna 報告去減, 多菜少肉係我至肥原因, 仲有一日只能吸收4份3碗白飯量嘅澱粉質, 偏偏我鐘意食飯, 我食多過4份3, 之後個d 澱粉質就變脂肪 我改自己飲食, 食多d 肉, 旦, 豆腐個d, 身陳代謝反而會快咗。 我跟營養師同份dna 野去做, 日日食到飽到嘔,,反而瘦咗。 1 個月腰瘦咗3吋

水晶宮

jodyfan 發表於 17-12-19 15:35
那裡有DNA 減肥法?

我驗自己條dna, check 番自己食咩會吸收, 食咩唔吸收, 點食法唔會肥,食咩食少少就肥, 做咩運動係最有效, 咩運動會越做越肥,個時我買保險agent 送, 我攞份report 比我營養師跟, 日日食到飽一飽, 食到不停話我食唔夠,勁神奇係一個月唔夠腰細咗差唔多3吋不過磅數只係落咗4 磅, 但全身瘦晒, 連我最難減嘅背脊,瘦得最快, 我係冇時間運動咖, 如果我有時間跟埋佢指示加埋啱我嘅運動, 我相信會再勁d

水晶宮

jodyfan 發表於 17-12-19 15:35
那裡有DNA 減肥法?

不過我見我同事自己比錢驗, 加8次營養師, 要成萬蚊, 我齋見8次就$4xxx

首頁

尾頁

跳至