邊間盤菜好味啲?

fac99
|
下星期做冬想買個盤菜返屋企食,六個人食,我見大家樂、美心、海港都有盤菜賣,大家食過嗎?覺得邊間比較好?或者其他推介都得,做節想一家人食好啲~
island811
|
上年有人話太興
但我未食過
Gaeroo
|
冇一間好食.
ngwong2
|
太兴
agnesbee
|
稻香都唔錯
Golden_Time
|
回覆 fac99 的帖子

元朗輝記
busy.
|
Golden_Time 發表於 17-12-19 15:57
回覆 fac99 的帖子

元朗輝記
X2
粉紅虎
|
尼幾年都系訂大家樂,個人覺得ok, 當然每間鋪未必一樣, 而太興貴而唔好食,亦都可能是地區問題。
Poyau
|
fac99 發表於 17-12-15 17:58
下星期做冬想買個盤菜返屋企食,六個人食,我見大家樂、美心、海港都有盤菜賣,大家食過嗎?覺得邊間比較好 ...

四季
fac99
|
Poyau 發表於 17-12-24 01:40
四季
係咪廟街煲仔飯嗰間?
yy13
|

昨晚試左太興
味道都幾好
不過份量就唔太足
訂左8-10人
除左蝦、金蠔同鮑魚可以每人1件
西蘭花、白蘿蔔約每人2件外
其他都唔夠食
尤其燒味
花膠、豉油雞同鴨只有約4-5件
盆底有幾件好大舊嘅豬手、豬軟骨墊左底佔左好多位
所以連芋頭都只係細細粒
不過$1000 送$200 晚飯coupon
都預左要自己加野
ps. 我地6個大人食

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fac99    發表於 17-12-27 16:35
Poyau
|
fac99 發表於 17-12-27 12:10
係咪廟街煲仔飯嗰間?

四季盆菜在屯門 外賣遠近送貨

http://www.fourseasonpunchoi.com/?page_no=5&lang=0&show_case=
fac99
|
Poyau 發表於 17-12-27 14:19
四季盆菜在屯門 外賣遠近送貨

http://www.fourseasonpunchoi.com/?page_no=5&lang=0&show_case=
咦~正喎,我住屯門做冬食左美心,大大盤幾抵食,但味道就普通啦。一月一號試四季先
Poyau
|
fac99 發表於 17-12-27 16:40
咦~正喎,我住屯門做冬食左美心,大大盤幾抵食,但味道就普通啦。一月一號試四季先 ...

住屯門咁啱
siuchubb
|
呢幾年都係訂太興, 份量雖然少, 但味道幾好
那些花兒
|
如果一定係美心、家樂、快活,你地會揀邊間?
lionstar
|
銀杏館好食嗎?
kwanlam0823
|
有無唔係大品牌既盤菜?
rubymeow
|
fac99 發表於 17-12-15 17:58
下星期做冬想買個盤菜返屋企食,六個人食,我見大家樂、美心、海港都有盤菜賣,大家食過嗎?覺得邊間比較好 ...

忠誠
missparent
|
fac99 發表於 17-12-27 16:40
咦~正喎,我住屯門做冬食左美心,大大盤幾抵食,但味道就普通啦。一月一號試四季先 ...

四季好味嗎?