懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇扎肚服務介紹

大宅

回覆樓主

我都想知,吾知張名雅代言0個間好冇呢?

複式洋房

wombatwombat 發表於 17-12-17 21:04
我都想知,吾知張名雅代言0個間好冇呢?

有人話其實可以自己扎

大宅

回覆樓主

我自己book咗一間上門嘅,但係我未生要試過至知好唔好

別墅

jenisa 發表於 17-12-17 21:55
有人話其實可以自己扎

我都諗住買來自己札,我見示範好似幾易咁。但佢地建議一生完就要扎

大宅

Brother_sister 發表於 17-12-18 22:48
我都諗住買來自己札,我見示範好似幾易咁。但佢地建議一生完就要扎

我book果個係產後2星期開始扎(順產),開刀就4-6星期後。另外,有一間都建議順產後4星期開始,自己扎要留意!

別墅

回覆樓主

札肚會唔會令子宮下垂?

點解啲人話用收腹帶會令子宮下垂,
但古法札肚作用唔係同收腹帶一樣咩

別墅

C9Ma 發表於 17-12-19 07:46
我book果個係產後2星期開始扎(順產),開刀就4-6星期後。另外,有一間都建議順產後4星期開始,自己扎要留 ...

可否透露幾錢,每星期扎幾次?

大宅

Brother_sister 發表於 17-12-19 12:23
可否透露幾錢,每星期扎幾次?

$22K 上門2星期(星期一至五,連上門車費;每個地區車費會有所不同)合共10次。上門期間會幫你去肚風,燒肚脂,都會教你點扎,因為之後要自己扎多2至4星期。佢另有5次同15次療程選擇。

有一間話徐子淇都有幫襯,平少少但要你自己去佢中心。話4星期後可做,仲聲稱生左幾耐去做都可以。

大宅

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

別墅

回覆樓主

我問左一間,價錢如下:
多謝查詢!我地嘅扎肚按摩修身treatment 每一節是90mins (包括身體按摩+敷肚+扎肚),身體按摩會用人手和經絡儀去進行,敷肚的用料是用百分百天然材料製造,而且扎肚環節是源用古法傳統爪哇式的方法,媽媽們大可放心!

如果順產3weeks 後可以開始做,開刀要等6-8weeks 傷口好返先做(傷口復原程度因人而異)

我地嘅treatment 可以選擇上門或在油麻地的門市進行, package是有分7節和10節,請參考以下上門/在油麻地的門市進行的收費:

上門進行療程的價錢分別是$12600(7節)和$17000(10節)

*港島區和偏遠地區需加收$100/節的附加費,偏遠地區指一般地鐵沿線的荃灣線、觀塘線、西鐵線(只包紅磡至荃灣西)、東鐵線(只包紅磡至火炭, 不包馬鞍山線)以外嘅地方, 馬鞍山/將軍澳沿缐也算是偏遠地區範圍, 如果搭港鐵落車後步行10分鐘或以上,或要出港鐵後轉車才到達的地方我們的扎肚師會搭的士來回,車費由客人支付,另外村屋/唐樓有額外附加費另議。

如果在12月31日前確認,在油麻地門市進行療程的價錢分別是$11500(7節)和$14500(10節)。

如有其他問題歡迎再查詢。(emoji)(emoji)

複式洋房

C9Ma 發表於 17-12-19 14:07
$22K 上門2星期(星期一至五,連上門車費;每個地區車費會有所不同)合共10次。上門期間會幫你去肚風,燒 ...

佢會教埋你之後點紥咁好既,可以可以pm鋪頭名俾我呀(emoji)

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

$22K 上門2星期(星期一至五,連上門車費;每個地區車費會有所不同)合共10次。上門期間會幫你去肚風,燒 ...

想問徐子淇即係邊間呀?我生左成年,但個肚好鬆,諗緊整唔整

洋房

sheepandyan 發表於 17-12-19 21:03
我問左一間,價錢如下:
多謝查詢!我地嘅扎肚按摩修身treatment 每一節是90mins (包括身體按摩+敷肚+扎肚 ...

請問呢間店名是什麼?

男爵府

可以pm這兩間資料嗎?謝謝

複式洋房

Ke_man 發表於 17-12-21 14:46
想問徐子淇即係邊間呀?我生左成年,但個肚好鬆,諗緊整唔整

去胡杏兒ig有一篇有講。

民房

我覺得 ella beauty 扎肚最好

男爵府

回覆樓主:

我生左三年幾,係咪無得救

首頁

尾頁