美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

我都諗緊zenus 定dr arrivo clinic
等share

侯爵府

starbear616 發表於 18-6-17 13:09
我都諗緊zenus 定dr arrivo clinic
等share
等share, 唔知兩部有咩分別呢?

大宅

abcabc181818 發表於 18-6-17 15:13
等share, 唔知兩部有咩分別呢?

我知Zenus新d, 貴d

好似clinic可以做埋body?我有冇錯?
我主要想做面

侯爵府

starbear616 發表於 18-6-17 15:17

我知Zenus新d, 貴d

最想知兩部做面的分別.

大宅

回覆樓主

會唔會令塊面飽滿d啊?另外,想做埋身邊個型號好d?

男爵府

回覆樓主

啱啱星期五買咗,用過一次今晚會用第二次

大宅

Seilunica 發表於 18-6-18 09:41
啱啱星期五買咗,用過一次今晚會用第二次

等你報告

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

你哋會用番佢哋隻精華嗎?可以用其他精華取代嗎?用量好像要幾多下

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-6-18 23:42
等你報告

尋晚用咗第二次,但晏晝嘅時候老公話我塊面白淨左好多,我自己照鏡都覺得係,夜晚再做第二次,因為我怕皮膚敏感,唔想一次過試咁多新野,所以我冇用queen精華,兩次都係用endocare40蝸牛精華,都冇問題,另外面頰兩邊明顯提升咗,法令冇咁明顯,我通常用 UP模式, 之後再用EMS ,加埋大概10分鐘左右,做完之後用paper Mask, 避免用要用水洗嘅面膜,因為唔想洗走啲蝸牛精華,暫時都幾滿意部機

男爵府

Seilunica 發表於 18-6-19 10:36
尋晚用咗第二次,但晏晝嘅時候老公話我塊面白淨左好多,我自己照鏡都覺得係,夜晚再做第二次,因為我怕皮 ...

我第一次係用最低檔,尋晚係用第二檔,感覺冇乜分別,下次可能會用第三檔

大宅

Seilunica 發表於 18-6-19 10:38
我第一次係用最低檔,尋晚係用第二檔,感覺冇乜分別,下次可能會用第三檔
...

再等你分享

大宅

Seilunica 發表於 18-6-19 10:36
尋晚用咗第二次,但晏晝嘅時候老公話我塊面白淨左好多,我自己照鏡都覺得係,夜晚再做第二次,因為我怕皮 ...

多謝分享!做嗰時係咪熱㗎?做完第二日有無dup返?因為聽過tripXllar stop做完虎紋仲深左

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-6-20 21:56
多謝分享!做嗰時係咪熱㗎?做完第二日有無dup返?因為聽過tripXllar stop做完虎紋仲深左
...

係有少少熱,係唔覺嗰種,冇tripollar stop 咁熱,做完Stop虎紋深左我就冇呢個問題, 呢兩部機都可以有提升效果, 都keep到兩日,但arrivo 明顯可以改善膚質

大宅

Seilunica 發表於 18-6-21 09:32
係有少少熱,係唔覺嗰種,冇tripollar stop 咁熱,做完Stop虎紋深左我就冇呢個問題, 呢兩部機都可以有提升 ...

膚質都改善到咁好!係唔係毛孔細左,皮膚幼細嗰一種?

男爵府

vanlina_cream 發表於 18-6-21 21:06
膚質都改善到咁好!係唔係毛孔細左,皮膚幼細嗰一種?

皮膚細緻同白淨咗

大宅

Seilunica 發表於 18-6-21 23:09
皮膚細緻同白淨咗

係咪要用專用精華?係咪the queen?我見佢都好多隻,唔知邊隻,而且一支都唔平,唔知可以用幾耐呢?

大宅

Seilunica 發表於 18-6-21 09:32
係有少少熱,係唔覺嗰種,冇tripollar stop 咁熱,做完Stop虎紋深左我就冇呢個問題, 呢兩部機都可以有提升 ...

如果arrivo同tripollar只買一部,jm會推邊部?
人地話tripollar用好易太熱,arrivo有冇咁既問題?

男爵府

starbear616 發表於 18-6-23 00:13
如果arrivo同tripollar只買一部,jm會推邊部?
人地話tripollar用好易太熱,arrivo有冇咁既問題? ...

我兩部都有,我會推介arrivo多d,因為佢功能比較全面可以改善膚質又可以提升面部輪廓,佢只係暖暖地唔會好似stop好易辣親塊面,同埋Stop用嘅時候比較麻煩, 佢專用嘅gel比較難洗,arrivo 做完唔使洗面可以直接護膚

男爵府

回覆樓主

尋日用咗第三次,今次用the queen精華, 冇敏感,但我覺得效果同用endocare sca 40 差不多,我覺得唔一定要用佢專用嘅精華

大宅

oilai 發表於 17-12-17 19:41
有沒有SIS買了Arrivo the zeus用啊?好用嗎?有點想買,主要是做面和眼,應該不會用來做身的.
...

真燒著了
決定買arrivo zeus

首頁

尾頁

跳至