自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

邊訓到架

珍珠宮

回覆樓主:

一入去,即同隔離床講,我好大鼻寒架

大宅

熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

活出彩虹 發表於 17-12-18 10:13
有同感呀,我當年生仔住雙人房,同房的媽咪鼻鼾聲超大,大家都是同日開刀生,要住5日4夜,我夜晚完全給她 ...

我明白你無惡意呀我只係想準備多步,我都明白生產過後好需要休息,所以先黎問下大家有無咩辦法囉

大宅

maomaofafa 發表於 17-12-18 12:04
【正品打呼噜止鼾器防止打鼾防呼噜治打呼鼻鼾鼻塞家用成人神器夜间】http://z.oiax6.com/h.BiGqZO 点击链 ...

唔該晒,我試下先

大宅

回覆樓主

真係無辦法的話,就唯有好似各位媽咪咁講,禮貌地打個招呼先,希望我可以盡量將滋擾減低啦

水晶宮

回覆樓主

好有公德心呀樓主,祝大小平安身體健康呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

大宅

Ytfc 發表於 17-12-18 10:38
講聲唔好意思,買定個靚耳塞比隔離床

其實避唔到,陀到後期真係會好大聲,我直到坐完月先正常返。 ...

我本來無鼻鼾架,唔知幾時開始有鼻鼾聲,我老公話我係好重呼吸咕咕聲,佢一講完,我就開始諗,我會唔會嘈到人地呢⋯⋯

公爵府

3488b 發表於 17-12-18 00:06
仲有個幾月就會入院開刀生b, 但自從有咗bb之後就開始有鼻鼾,c6話我有時都幾嘈... 因為我㨂咗2人房,擔心自 ...

冇辦法,你控制吾到

大宅

bmuimami 發表於 17-12-18 20:32
好有公德心呀樓主,祝大小平安身體健康呀

多謝祝福呀我都係將心比己啫,同時真係唔希望人地比咁多錢住私家,反而無覺好訓

男爵府

3488b 發表於 17-12-18 20:25
我明白你無惡意呀我只係想準備多步,我都明白生產過後好需要休息,所以先黎問下大家有無咩辦法囉:t ...

祝你一切順利,生個肥肥白白健康的BB

男爵府

maomaofafa 發表於 17-12-18 12:04
【正品打呼噜止鼾器防止打鼾防呼噜治打呼鼻鼾鼻塞家用成人神器夜间】http://z.oiax6.com/h.BiGqZO 点击链 ...
有圖嗎? Link睇唔到

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

活出彩虹 發表於 17-12-18 10:13
有同感呀,我當年生仔住雙人房,同房的媽咪鼻鼾聲超大,大家都是同日開刀生,要住5日4夜,我夜晚完全給她 ...

你同我一樣經驗,但我晤係俾隔離既媽咪嘈醒,係佢帶來既工人,菲傭肥,攞命,訓係我同個媽咪順間,隔著條簾,嘈到訓晤到,姑娘都係叫我用耳塞。仲要晨早多親友探佢,嘈到死。大仔個時四房都無問題,諗住兩人房就出事。

我本來訓四晚,我問醫生無野就三日出院。痛苦經驗。

男爵府

selina1109 發表於 18-10-13 07:34
你同我一樣經驗,但我晤係俾隔離既媽咪嘈醒,係佢帶來既工人,菲傭肥,攞命,訓係我同個媽咪順間,隔著條 ...

同情你

首頁

尾頁

跳至