自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

sandylaw 發表於 17-12-19 13:59
睇完所有留言覺得好好笑,好多直升機家長
呢d情節好貼地,我反而覺得tbb進步左。至於怕小朋友睇到 ...

我反而覺得甘多jm負評係因為怕睇呢d劇情,怕c6睇,又怕岀面小三甘搞c6,但講真,就算無劇都一樣發生緊,要岀軌就點都會岀!

水晶宮

ahpoo 發表於 17-12-19 17:52
我反而覺得甘多jm負評係因為怕睇呢d劇情,怕c6睇,又怕岀面小三甘搞c6,但講真,就算無劇都一樣發生緊,要 ...

同老公睇仲可以warn可佢,套劇亦俾一個警號班單純太太知道外面既世界係好危險,雖則未必有office果段情節,但係進取既小三大有人在。

伯爵府

Bido 發表於 17-12-19 13:10
正確!香港性教育已經落後到不得了喇!媽媽們正視下喇!根本唔需要忌諱,越早知越好!當然知,唔一定用身 ...
唔止性教育落後, 就連電視題材都落後過人

想班媽媽們放手正視? 簡直係天方夜潭

大宅

我反而覺得甘多jm負評係因為怕睇呢d劇情,怕c6睇,又怕岀面小三甘搞c6,但講真,就算無劇都一樣發生緊,要 ...

係呀

狗血既劇情根本日日發生緊, 有d仲激

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

遲幾集仲有d俗語 “x街”出場,小朋友看到真的比較麻煩

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 笑得好勳章

又唔係呀, 個男人開始動情~

伯爵府

垃圾劇一套

別墅

SUMMER581 發表於 17-12-19 03:40
其實..如果唔係陳敏之做, 係第二個, 例如. 李佳芯, 會唔會冇咁多人鬧?

我都認為佢做戲唔掂, 但又未 ...
香港D劇集仲係咁老土就係因為有好多人思想守舊鍾意投訴...呢D劇情其實好小兒科je, 現實都大把啦, 其實好貼地, 我都係一個媽媽, 如果你認為唔啱小朋友睇咪轉台lor, 不過我覺得要俾返適當既性教育小朋友, 太保護同太保守到時一有事就會好大鑊, 人就係咁架啦, 越唔俾佢試就越想試, 做家長就唔好成日呃自己, 分分鐘佢識得多過你呀...

子爵府

之後會交代佢地既下場

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

bbpompom 發表於 17-12-20 09:27
又唔係呀, 個男人開始動情~

Sex partner 啫,點會放棄個囡&老婆呢?!

伯爵府

Cathy2017 發表於 17-12-20 09:59
香港D劇集仲係咁老土就係因為有好多人思想守舊鍾意投訴...呢D劇情其實好小兒科je, 現實都大把啦, 其實好貼 ...
最好笑一開始明明話套劇老土,會轉台熄電視 罷睇,點知而家又去睇 睇完又鬧又投訴,真係奇怪
係手機上個網呀,咩都睇到啦,避得幾多姐

首頁

尾頁

跳至