自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

chuiyeebird 發表於 17-12-18 23:15
點解你覺得假?呢幾個公公又晤嘈咩?

感覺囉⋯⋯感覺係主觀㗎啦

侯爵府

mickeyeva 發表於 17-12-18 23:07
自己係女人都覺得好嘈,茅興趣睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

好睇!佢幾個好好感情、好搞笑

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

fatfat0423 發表於 17-12-18 23:16
感覺囉⋯⋯感覺係主觀㗎啦

係、男人講野明顯好自然

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆樓主

幾好睇,好好笑

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

chuiyeebird 發表於 17-12-18 23:15

我都唔覺班女人假,而且好好睇。希望班公公都有驚喜啦!

男爵府

兩套都好睇,不過女的成日喊,男的成日笑

pansy888hk    發表於 17-12-19 20:54

大宅

回覆樓主

我未睇,一定要上網睇番先得!

子爵府

回覆樓主:

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好好笑

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都覺得佢地好嘈,仲嘈過女人,不過都幾好笑

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

AC4712 發表於 17-12-19 11:34

係呀~ 我都覺得佢哋好嘈

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珊瑚宮

AC4712 發表於 17-12-19 11:34

Yes 一d都唔似旅遊節目

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

mickeyeva 發表於 17-12-18 22:50
同阿廉做朋友幾好,好開心,好風趣
合約問題,獨欠陳國邦
我覺得佢地好嘈又冇主題

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mickeyeva 發表於 17-12-18 22:50
同阿廉做朋友幾好,好開心,好風趣
合約問題,獨欠陳國邦

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係SUPER睇番, 好好笑... 男人不拘小節, 麻麻甩甩咁...

首頁
12345...6

尾頁

跳至