自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Rickylama 發表於 17-12-19 09:01
呢啲卷有冇人唔記得用?

其實此類券無乜著數,過期也不可惜!

男爵府

回覆樓主:

奇華手法有咩問題?唔記得用嘅話係自己個人問題。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢啲卷有冇人唔記得用?

唔明有咩問題? 自已唔記得做就關人地事?

男爵府

2024年龍年勳章

係想快快手手用左佢都唔得, 十月五日係中秋, 但佢D券係十月20號先用得, 係都要擺半個月先用得. 我係已經換左, 但可唔可以即時換月餅時用埋佢, 唔使記多樣野.

大宅

Carsonbb0800 發表於 17-12-19 11:19
自己唔記得都可以關人事

其實哩種顧客先最無賴

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

關銷售手法咩事?又唔係過期,係你自己唔幾得時間,再說都係送比你又唔係現金買入,你唔用根本沒有損失,只係佢唔能夠再賺多你一次錢,印張野都要成本,你唔用係佢蝕左比你。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

呢啲卷有冇人唔記得用?

呢啲卷有冇人唔記得用?同奇華手法有關連?

公爵府

回覆樓主:

我都有掉左了

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

唔記得用就關手法問題?!
買都有問題喎⋯⋯咁都唔記得自己買左?

別墅

多呢D coupon,反而用多左錢

禁止訪問

公爵府

虎到金來勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

近年尾了,不如睇清楚仲有冇其他coupon到期: 超市、sogo, 一田、萬寧……

珍珠宮

回覆樓主:

送券要唔要附送提示服務?但到時又可能話俾小小優惠就想攞你資料……

大宅

呢啲卷有冇人唔記得用?

問題係coupon 可以即時生效,唔需要有延後的開始日期。似乎很多人唔明。有效日期也太短,令到手揸過期coupon的顧客唔高興,marketing 似乎差一些。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢啲卷有冇人唔記得用?

有乜問題

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

依然唔覺得奇華marketing手法有咩問題,根本係自己無睇清楚,一個星期就話短,要唔記得用,比足一年有限期都可以唔記得用

護照夠10年有效期,大把人話護照未夠6個月聽日要上機!根本係自己問題

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stkyo 發表於 17-12-20 02:19
依然唔覺得奇華marketing手法有咩問題,根本係自己無睇清楚,一個星期就話短,要唔記得用,比足一年有限期 ...

同意 。

珍珠宮

呢啲卷有冇人唔記得用?

之前有過幾張,應該全部過期
始終奇華的食品,唔係成日食,點會記住去用優惠券

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Rickylama 發表於 17-12-20 01:01

問題係coupon 可以即時生效,唔需要有延後的開始日期。 ...

根本唔關奇華事,而係而家好興咁樣出coupons, 商家心態係搏你唔記得,如果記得用,至少可以boost 下嗰個時期既營業額。我住美國,大把公司出呢類coupon 都係一頭半個月先用得,children’s place, Macy’s…

唔想自己唔記得,電話set reminder 提自己該日用,二十秒都set 好啦

男爵府

回覆樓主:

自己唔記得,咁都係人地錯

首頁

尾頁

跳至