自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

如可即日用我通常即刻入去買多少少野

瑪瑙宮

大廚勳章

heilok 發表於 17-12-19 12:37
如果真金白銀買就有問題,如果係買嘢送,咁係好正常。

真金白銀買。。。如果人哋寫清楚有效日期你都甘心情願俾錢買。。。但自己唔記得用就唔好話人哋有問題囉。。。因為你買嘅時候已經願意接受左人哋嘅使用日期。。無人逼你比錢
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

瑪瑙宮

大廚勳章

Rickylama 發表於 17-12-20 01:01

問題係coupon 可以即時生效,唔需要有延後的開始日期。 ...

真係咁care coupon , 我就貼在當眼處。。。就不會漏。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

回覆樓主

咩都係人地有問題,自己完全冇問題

侯爵府

Rickylama 發表於 17-12-19 09:01
呢啲卷有冇人唔記得用?

上次去日本城買野,話買夠唔知200定300送coupon,個期得兩星期

大宅

melody93949596 發表於 17-12-19 16:55
係想快快手手用左佢都唔得, 十月五日係中秋, 但佢D券係十月20號先用得, 係都要擺半個月先用得. 我係已經換 ...

佢啲月餅又唔平,買預售月餅卷也只是送給親友,只是想討論下呢種「博人唔記得」的coupon優惠銷售手法。

閒時執雜物才發現⋯

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原來係月餅卷,美心都係一樣架咋!榮華臘腸卷都係咁!呢D野係每年某段時間限時供應,更加會留意使用日期!月餅卷比你半年期又點?過左中秋都無月餅賣啦!

西餅卷全年供應,得一個月就話博人唔記得,月餅卷呢D,我唔認同囉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Rickylama 發表於 17-12-21 00:10
佢啲月餅又唔平,買預售月餅卷也只是送給親友,只是想討論下呢種「博人唔記得」的coupon優惠銷售手法。

...

我試過臘腸卷唔記得攞跟着就掉咗張卷 , 但我唔覺得店舖有問題 , 因為係自己唔記得攞 , 關舖頭乜事 。

首頁

尾頁

跳至