自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

cyy828 發表於 17-12-20 14:48
佢亦曾經同我講過一番說話,佢話佢知道我唔開心嫌佢唔夠浪漫,唔肯花費時間陪我地,其實所有問題佢都知,但 ...

佢是否有抑鬱症吖?我認真問

伯爵府

回覆樓主

如果冇經濟能力,唯有忍。除非佢郁手。
唔係點呀?
你自己可以生活到嗎?
沒有得到本人字面上允許,文字傳媒不許引用/摘錄/轉載本人任何留言,以作報導或任何其他用途。

公爵府

Apple_Orange_T 發表於 17-12-20 19:28
我也常為了common mistake 而生氣

日子久了,激情當然轉淡。莫説男人,即是我自己,什麼生日、結婚週年慶祝,現在對我來說,只是找個藉口「食好啲」吧了。
你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

子爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

cyy828 發表於 17-12-20 16:09
我媽就忍左我阿爸幾十年,到今時今日佢都埋怨點解當初唔離婚, 講嚟講去就係為咗我,但我嘅童年一啲都唔幸 ...

我覺得仔女始終會大,佢地會有自己世界有自己既家庭,而老公先係同你一齊走到尾果個。宜家你老公係你心目中係點你最清楚,我都係0係一個唔愉快家庭長大,我細個甚至寧願入孤兒院都唔想對住兩個冇感情既老豆阿媽同日日家嘈屋閉既屋企,所以我一大個有能力就好快搬左出去。任何決定都要勇氣,都會有過渡期會辛苦,但踏出困局,相信你會有更廣闊的天空

Anyway the wind blows, doesn't really matter to me, to me...

複式洋房

回覆樓主:

我覺得應該行唔落去了,為自己打算吓,點樣離開,搵份工自己養仔,仔就一定自己要!

男爵府

回覆樓主

我支持樓主
人生苦短,迫自己大半生與一個自己厭惡的人生活一齊實在太可憐,我會選擇分開

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

爬了文,覺得樓主已經死心
如果真的想離婚 就離婚吧
但不要後悔!

首頁

尾頁

跳至