網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

thanks!

侯爵府

回覆樓主:

利申,以下為官方電郵的優惠link,本人絕無任何利益

親愛的iHerb顧客朋友您好,

iHerb購物年終盛宴震撼登場!趁此機會,趕快為您的家人朋友選購來自美國的節日禮物!

1)高達85折優惠:訂單滿60美金立享5%+5%折扣優惠。每一筆訂單的提交還可以收穫5%的自返忠誠獎勵!

2)目的為香港的訂單,滿40美金順豐國際包郵!

立戳以下鏈接享受購物折扣:

https://hk.iherb.com/?pcode=DEC5OFF&rcode=BUY1234

(請確認訂單滿60美金且需用這兩個碼券實現優惠- BUY1234 和 DEC5OFF - 所有折扣可在購物車查看。)

這兩大鉅惠可讓您享受到非常實惠的購物價格,甚至會低於市場批發價。活動限時,截至美西太平洋時間12月31號周日上午10點鐘(港台時間1月1號周一凌晨2點)。

iHerb在售3萬5千多款天然健康產品,通過直採直營直郵的經營方式服務全球150多個國家的用戶,價格公道品質有保證!全球訂單都是有美國倉儲中心發貨,全程可跟單,安全快速。在iHerb購物就像置身於美國的實體店,可以清晰地查看產品有效期和標籤信息。了解更多

趕快將這好消息分享出去!相信您周圍的人也會跟您一樣,會喜歡來自美國的的天然健康產品。

真誠的,

iHerb團隊敬上

首筆APP端訂單用折扣碼APPS2017立減5美金

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

麵包超人^o^ 發表於 17-12-20 19:10
thanks!

你用官方BUY1234已經有5%折扣,幾時都用得之,唔使問人拎,之後再睇官方有無做節日優惠

珊瑚宮

回覆樓主:

DEC5OFF
就係今次活動優惠碼,唔使襟人地d link,找數時,自已輸入就得,用唔到佢會有顯示,例如,買唔夠金額

大宅

oceandeepsea 發表於 17-12-20 21:13
DEC5OFF
就係今次活動優惠碼,唔使襟人地d link,找數時,自已輸入就得,用唔到佢會有顯示,例如,買唔夠金 ...

可以用多過1次嗎?因為有忠誠折扣可以用埋佢

珊瑚宮

raytem 發表於 17-12-20 23:48
可以用多過1次嗎?因為有忠誠折扣可以用埋佢

BUY1234應該得,我用左幾次
DEC5OFF用到月底
忠誠就下次先用得,如果上次有買,今次可以用番,簡單d講,即係全單九折加免郵

大宅

oceandeepsea 發表於 17-12-20 21:13
DEC5OFF
就係今次活動優惠碼,唔使襟人地d link,找數時,自已輸入就得,用唔到佢會有顯示,例如,買唔夠金 ...
請問可吾可以再加埋以下恒生萬事達卡優惠? 憑恒生萬事達卡信用卡登記成為iHerb新會員及現有會員購物滿USD80(運費及稅項除外)享USD8折扣
優惠碼:iHERBMASTERCARD

珊瑚宮

JamieMa 發表於 17-12-21 11:00
請問可吾可以再加埋以下恒生萬事達卡優惠? 憑恒生萬事達卡信用卡登記成為iHerb新會員及現有會員購物滿USD80 ...

唔清楚,我估用左USD8就會無左DEC5OFF

大宅

oceandeepsea 發表於 17-12-21 10:47
BUY1234應該得,我用左幾次
DEC5OFF用到月底
忠誠就下次先用得,如果上次有買,今次可以用番,簡單d講,即 ...

thx 咁就好啦! 用埋忠誠獎金

男爵府

好媽媽勳章

oceandeepsea 發表於 17-12-21 11:03
唔清楚,我估用左USD8就會無左DEC5OFF

YES

首頁

尾頁

跳至