有人試過去眼袋?

BeeBee_777
|

呢度有人試過去眼袋嗎?
如有的話可分享一下你地係做邊隻嗎?抽脂?射頻?
見到呢度好似吾多人講同分享咁
個眼袋同黑眼圈好大,
本來有眼袋都算,有埋個黑眼圈望落仲深咁,好顯老阿 
CharisB
|
I want to know too
sweetpig_98
|
我都想知道AR
Higg
|
BeeBee_777 發表於 17-12-21 09:57
呢度有人試過去眼袋嗎?
見到呢度好似吾多人講同分享咁 ...

我都想知
BeeBee_777
|
嗚,個個都想知,但無人答到 
sisilui
|
我係 BK 見人介紹,約1個月前左在阮兆祥果間做眼袋。個人效果黎講,我唔會介紹人去做。
kiss_shanny
|
回覆 sisilui 的帖子

你係做邊一隻喔?因為我聽親戚講佢都係呢間做,好似係有提到有分做一次性定普通個隻咁樣的
我親戚做一次性,我見佢個效果又幾好喎
BBCoffee
|
sisilui 發表於 17-12-27 17:27
我係 BK 見人介紹,約1個月前左在阮兆祥果間做眼袋。個人效果黎講,我唔會介紹人去做。 ...

係米即黎耀祥那間?但佢個眼袋依然好大wor
sisilui
|
我係做一次性,佢冇同我講有普通果隻。價錢都唔平,兩萬幾,阮兆祥代言果間。但我以為眼下睫毛下開始叫眼袋,做完後果度依然咁大,佢先同我講果度係去唔到,因果d屬肌肉,不是眼袋一部份,佢話果度以下先係眼袋,咁我原先都唔大,而且做完黑眼圈好似仲深左。我希望做完後成隻眼精神左既效果一d都冇,反而因爲黑眼圈深左好似仲差左。
BeeBee_777
|
BBCoffee 發表於 17-12-28 18:32
係米即黎耀祥那間?但佢個眼袋依然好大wor

黎耀祥係XX站架
kiss_shanny
|
sisilui 發表於 17-12-28 19:17
我係做一次性,佢冇同我講有普通果隻。價錢都唔平,兩萬幾,阮兆祥代言果間。但我以為眼下睫毛下開始叫眼袋 ...

我見親戚做又真係效果OK,不過我諗可能每個人眼袋問題唔同喇
BTW有埋黑眼圈真係好麻煩
眼黑圈應該係關本身血液循環事,你黑眼圈係咩色架?
yanyanlam123
|
我做左幾次hifu eye覺得幾好喎,抽脂唔敢
cakii
|
如果真係有脂肪嗰種眼袋我朋友做過微針射頻,佢唔算勁大,做咗一次效果都算得。醫生做,萬幾囉。
細姐姐
|
BeeBee_777 發表於 17-12-21 09:57
呢度有人試過去眼袋嗎?
見到呢度好似吾多人講同分享咁 ...
揾医生開刀,拎走脂肪,
其實唔使驚,星期五做,星期一返工,冇人發覺,只係覺得你精神咗!
carsonbb
|
yanyanlam123 發表於 17-12-31 11:31

想問做Hifu eye價錢幾錢喥
yanyanlam123
|
carsonbb 發表於 18-1-2 16:31
想問做Hifu eye價錢幾錢喥

又唔貴喎$980無限線數
CharisB
|
cakii 發表於 17-12-31 12:44
如果真係有脂肪嗰種眼袋我朋友做過微針射頻,佢唔算勁大,做咗一次效果都算得。醫生做,萬幾囉。
...

邊間?可否pm ?
kklawlaw
|
yanyanlam123 發表於 18-1-2 17:27
又唔貴喎$980無限線數

請問係邊間?
BeeBee_777
|
yanyanlam123 發表於 17-12-31 11:31

我就係有朋友做HIFU 眼, 佢話只你係收緊左個眼部, 但都係有眼袋
你做左幾次有效阿?
抽脂我都唔敢,
我見有隻溶脂係去眼袋, 都有D興去整
BeeBee_777
|
kiss_shanny 發表於 17-12-29 18:25
我見親戚做又真係效果OK,不過我諗可能每個人眼袋問題唔同喇
BTW有埋黑眼圈真係好麻煩
眼黑圈應該係 ...

我都想試下阮兆祥個間, 佢係一次搞掂?定要做幾次架?