生日派對場

BKGO
|
想幫女開生日會,請問大家有場地介紹嗎?因為我大人細路都多。唔該晒
Beautypeople
|
Highly recommended!不過就遠少少火炭囉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tochunyin
|
之前都試過間係荃灣區嘅地方大之餘
最重要係我唔洗煩
佢地會安排好晒d遊戲、扭波之類
有意PM再講
oscartsoi
|
BKGO 發表於 17-12-22 11:55
想幫女開生日會,請問大家有場地介紹嗎?因為我大人細路都多。唔該晒

有冇諗過整食得落肚既禮物派比小朋友?
NH1987
|
tochunyin 發表於 18-1-16 18:51
最重要係我唔洗煩

Hello...請問荃灣邊度?
joeymak
|
最重要係我唔洗煩
佢地會安排好晒d遊戲、扭波之Pls PM, thanks!
Cocc
|
回覆 tochunyin 的帖子

我都有興趣,可PM資料給我好嗎?
Icelychee
|
你有幾多人同想喺邊區?
啱啱表妹開生日會嗰度我覺得唔錯,包場一個價唔限人數,唔使驚啲人嚟一陣就走會浪費
BKGO
|
Icelychee 發表於 18-4-23 22:36
你有幾多人同想喺邊區?
啱啱表妹開生日會嗰度我覺得唔錯,包場一個價唔限人數,唔使驚啲人嚟一陣就走會浪 ...

邊度,我有需要,正正就係咁,朋友來一陣又 count一個,好貴。唔該晒
ILoveBMW
|
回覆 tochunyin 的帖子

可以PM我details嗎?謝謝!
Soby57
|
可以PM我details嗎?謝謝!

fungdodo
|
可考慮新浦崗全新Party Room呀!

有意可PM~
kakakachun
|
我囡囡之前去生日會係觀塘,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我搞埋活動送小禮物仲影埋相~同裝修好靚
BKGO
|
kakakachun 發表於 18-5-9 15:18
我囡囡之前去生日會係觀塘,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我搞埋活動送小禮物 ...

觀塘邊度?給我資料。謝謝
takie
|
你有幾多人同想喺邊區?
啱啱表妹開生日會嗰度我覺得唔錯,包場一個價唔限人數,唔使驚啲人嚟一陣就走會浪 ...

可以PM我場地資料嗎?
Thanks
takie
|
NH1987 發表於 18-2-6 21:28
Hello...請問荃灣邊度?

可以PM我荃灣場地資料嗎?
Thanks
Summergirl_baby
|
最重要係我唔洗煩

Hi 請問荃灣邊度搞生日派對介紹?
Summergirl_baby
|
你有幾多人同想喺邊區?

可否pm我詳細details.謝謝
Icelychee
|
Summergirl_baby 發表於 18-5-11 00:24
可否pm我詳細details.謝謝

OK
tolkien
|
回覆 kakakachun 的帖子

Hell, 可以PM我有關觀塘PARTY房的資料嗎?我也想和仔仔搞生日會吖。 thanks!!!